SEX

Δεν θέλει (ή δεν μπορεί) να έρθετε σε επαφή; Τι να κάνεις!

30.10.2015
Μήπως κάνετε σε μόνο σε γιορτές και αργίες; Μήπως για να σταθεί όρθιο το... ηθικό του, πρέπει να φωνάξετε την πυροσβεστική; Μήπως τελειώνει, πριν να προλάβεις να ξεκινήσεις; Τι μπορεί να φταίει;

Και πώς αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους καταστάσεις; Πάρε τις απαντήσεις που ζητάς, στα κρίσιμα ερωτήματα που τον απασχολούν και άρα απασχολούν κι εσένα.

Μην προσποιείσαι πως δεν τρέχει τίποτα

Όποιο πρόβλημα σεξουαλικής φύσης κι αν αντιμετωπίζει, δεν πρέπει να μένεις στο ''Δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα''. Σίγουρα δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου, αλλά το να αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, είναι σαν να δολοφονείτε τη σχέση σας. Με το να του λες διαρκώς αυτό το δεν πειράζει, φαίνεται σαν να μην ενδιαφέρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στην πραγματικότητα αυτή η αντιμετώπιση θα τον κάνει να σκεφτεί πως είσαι τόσο απογοητευμένη που δεν θέλεις να παραδεχθείς την αλήθεια. Τα σεξουαλικά προβλήματα που απασχολούν την πλειονότητα των ανδρών είναι ψυχολογικά και όχι φυσιολογικά. Φυσικά εκφράσεις όπως: ''μην ανησυχείς, συνέβαινε και στον πρώην μου συχνά, τουλάχιστον το προσπάθησες περισσότερο από εκείνον'' θα του ρίξουν ότι ψιλοανέβαινε!

Τι να μην κάνεις:

1. Μην αποφεύγεις το σεξ: αν αποφεύγεις να ξαπλώνεις μαζί του για να μην βιώσετε και οι δύο ακόμα μια απογοήτευση, είναι σαν να κάνεις το τρισάγιο της σχέσης σας. Το πρόβλημα που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις στην κρεβατοκάμαρα, θα πεταχτεί στο σαλόνι ή στην κουζίνα. Άλλωστε, τα προβλήματα (ειδικά όταν παλεύεις να ξεπεραστούν) ενώνουν περισσότερο το ζευγάρι.

2. Μην τον πιέζεις: την περίοδο που αντιμετωπίζει σεξουαλικά προβλήματα είναι περισσότερο ανασφαλής και ευάλωτος. Με τον να τον πιέζεις, θα τον διώξεις όλο και πιο μακρυά από εσένα. Το πρόβλημα είναι κοινό και για να επιστρέψετε στις ένδοξες ημέρες, πρέπει να προσπαθήσετε και οι δύο αλλά με διακριτικότητα και τρυφερότητα.

Τι να του πεις:

α) ''Είχα και εγώ πολλές σεξουαλικές ανασφάλειες στο παρελθόν'': αν ,όπως και οι περισσότερες γυναίκες, αντιμετώπισες κάποιες ανασφάλειες και φόβους γύρω από το σεξ, ήρθε η ώρα να τις εξομολογηθείς στον καλό σου. Εμπιστέψου τα μυστικά σου και θύμησέ του πως ένα πρόβλημα που το μοιράζεσαι είναι πιο εύκολο να το λύσεις.

β) Πες την αλήθεια και μόνο την αλήθεια: πρώτη εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να μην εθελοτυφλείς. Εξήγησέ του το πόσο πολύ θα ήθελες να κάνεις σεξ μαζί του. Οι άντρες προτιμούν την αλήθεια και συνέχονται τις δικαιολογίες.

γ) Αξιοποιήστε το χρόνο που περνάτε μαζί: εντάξει δεν μπορείτε να φάτε από το κυρίως πιάτο. Δεν είναι κρίμα να μην δοκιμάσετε τα ορεκτικά και το επιδόρπιο; Ξεκινήστε με τα προκαταρκτικά και ικανοποιήστε ο ένας τον άλλο, με όποιον τρόπο μπορείτε. Και που ξέρεις, τρώγοντας έρχεται και η όρεξη.

δ) Εμείς οι δυο σαν ένα: αν το πρόβλημα συνεχίσει, μιλήστε γι'αυτό ανοιχτά. Χρησιμοποίησε το εμείς και όχι το εγώ. Άλλωστε είστε μαζί σε αυτή τη σχέση, με τα καλά, τα κακά, τα σκαμπανεβάσματα και τα προβλήματα της.

ε) Μίλησέ του για την ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματος: αν το πρόβλημα δεν λυθεί, είναι η ώρα για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Άλλωστε, τόσα σκευάσματα (εννοείτε ελεγμένα και νόμιμα) μπορούν να τον βοηθήσουν. Μην πειραματίζεστε με βότανα και γιατροσόφια που σας προτείνουν μερικοί.

Πρόωρη εκσπερμάτωση: είναι η αδυναμία που έχει να συγκρατήσει και να επιβραδύνει την εκσπερμάτωση του. 'Έτσι, τελειώνει σχεδόν αμέσως, πριν καν προλάβεις να βγάλεις τα ρούχα σου.

Πώς θα αντιμετωπίσεις την πρόωρη εκσπερμάτωση:

Σαγήνεψέ τον: πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλα τα κολπάκια που ξέρεις για να ξεκλειδώσεις την σεξουαλική του ενέργεια.

Κράτα μια θετική στάση: η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι ασθένεια και ούτε πρέπει να του φέρεσαι σαν να είναι άρρωστος. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που απασχολεί τα αρσενικά κάθε ηλικίας και μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα και με την κατάλληλη προσπάθεια.

Ζήτα να κάνετε σεξ πιο συχνά: η εξάσκηση μας κάνει καλύτερους και όσο εξασκείται τόσο θα μπορέσει να ελέγξει τη στύση του.

Δοκιμάστε στάσεις που θα τον ωφελήσουν: με αυτό εννοούμε να δοκιμάστε σεξουαλικές στάσεις που σκοπό έχουν να επιβραδύνουν την κορύφωση τόσο για εκείνον όσο και για εσένα.

Η διείσδυση δεν είναι το παν: εξήγησέ του πως η διείσδυση δεν είναι το παν για εσένα. Αν θέλει να σε ικανοποιήσει, υπάρχουν πολλοί ωραίοι τρόποι που περιλαμβάνουν χεράκια, χειλάκια και άλλα ωραία.

Στο γιατρό ολοταχώς: το πολύ συχνό λάθος που κάνουμε όσον αφορά την πρόωρη εκσπερμάτωση, είναι να νομίζουμε πως το πρόβλημα είναι εγκεφαλικό. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις δεν είναι και γι' αυτό αξίζει να πάρετε μια ιατρική συμβουλή.

Μην τον προσβάλλεις: μπορεί να αισθάνεσαι και εσύ εξίσου ανασφαλής με την όλη κατάσταση, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να ξεσπάς επάνω του. Άλλωστε και εκείνος θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Μπορεί να μην ήρθες (δεν πρόλαβες δηλαδή) σε οργασμό αυτή τη φορά, αλλά πάντα υπάρχει μια επόμενη.

Έχασε τη σεξουαλική του επιθυμία (ναι για τη στύση του μιλάμε);

Γίνε σέξυ και όποιος αντέξει: η απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας είναι ένα προοδευτικό φαινόμενο που μπορείς να σώσεις πριν εξελιχτεί καταστροφικά για τη σχέση σας. Κάνε ό,τι μπορείς για να τον ανάψεις; ντύσου σέξυ, μίλα βρώμικα, εκπλήρωσε τις φαντασιώσεις του, πες ναι και σε λίγο πρωκτικό σεξ, μην ξεχνάς να του δίνεις φιλιά εκεί που θέλει και φλέρταρέ τον κάθε στιγμή. Θύμησε του πόσο σέξυ είσαι, φαίνεσαι και αισθάνεσαι.

Μήπως μπήκε στην κλιμακτήριο; Αν έχει πατήσει τα πενήντα,μπορεί να έχουν τρελαθεί οι ορμόνες του. Μοιάζει με την γυναικεία εμμηνόπαυση και ο γιατρός θα του δώσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Μήπως έπαθε κατάθλιψη; Η έλλειψη σεξουαλικότητας μπορεί να συνδέεται και με την κατάθλιψη.

Σήκωσέ το, το τιμημένο:

  • Μυηθείτε στην τέχνη του Τάο: στην κινέζικη τέχνη του Τάο, οι άντρες μαθαίνουν πως να διεισδύουν ακόμα και όταν δεν έχουν πλήρη στύση. Αυτό είναι ένα κόλπο που κάθε άντρας πρέπει να μάθει, καθώς όλοι αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης λόγω βιολογικής φθοράς. Πώς: χρησιμοποίησε αρκετό λιπαντικό για να τον βοηθήσεις να διεισδύσει. Μην τραβήξεις το πέος. Καθοδήγησε το με αργές κινήσεις. Οι πιθανότητες λένε, πως εφόσον μπει μέσα σου θα ξυπνήσει!

  • Σε μια ρώγα: οι ρώγες δεν είναι μόνο γυναικεία ερωτογενής ζώνη. Παίξε μαζί τους με τον σωστό τρόπο και ερέθισε τον. Πώς: μην τις τραβάς. Γλύψτες και πέρασε τα δάχτυλά σου από πάνω τους με κυκλικές κινήσεις.

  • Χαλάρωσε τον: το καθημερινό τρέξιμο, το στρες στη δουλειά, κάποια αποτυχία στον επαγγελματικό τομέα, είναι αρκετά γι να τον κάνουν να αποχαιρετήσει την λίμπιντό του. Κάντον να χαλαρώσει, κάντου μασάζ σε όλο το κορμί, άσε τα αιθέρια έλαια να καίνε, μπείτε παρέα στο μπάνιο και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

  • Πάρε αυτό που θέλεις: εν ανάγκη βίασέ τον.