SEX

Στο κυνήγι του χαμένου οργασμού

13.01.2009
Ο κόσμος γύρω σου είναι γεμάτος από σεξ και γυναίκες που συζητούν για τους οργασμούς που απολαμβάνουν καθημερινά. Από την άλλη μεριά εσύ έχεις μαζέψει χίλιες απορίες περί οργασμών που κανείς δεν μπορεί να σου λύσει, ο καλός σου ακόμα νομίζει πως το σημείο G είναι μαθηματικός όρος και έτσι κανονίζεις να δηλώσεις συμμετοχή στο κυνήγι του χαμένου Οργασμού...μπας και δεις χαρά στα σεντόνια σου!

Ο κόσμος γύρω σου είναι γεμάτος από σεξ και γυναίκες που συζητούν για τους οργασμούς που απολαμβάνουν καθημερινά. Από την άλλη μεριά εσύ έχεις μαζέψει χίλιες απορίες περί οργασμών που κανείς δεν μπορεί να σου λύσει, ο καλός σου ακόμα νομίζει πως το σημείο G είναι μαθηματικός όρος και έτσι κανονίζεις να δηλώσεις συμμετοχή στο κυνήγι του χαμένου Οργασμού...μπας και δεις χαρά στα σεντόνια σου!

Ο Οργασμός που άργησε μια μέρα

Εδώ και καιρό έχεις χάσει το δρόμο για τον οργασμό και προσπαθείς τόσο σκληρά να τον πετύχεις που το αποτέλεσμα που λαμβάνεις είναι πάντα το αντίθετο. Λίγο οι μεγάλες προσδοκίες που είχες από τον νέο σου εραστή, λίγο το πολύ άγχος στη δουλειά, εσύ και οι οργασμοί χωρίσατε τα τσανάκια σας και ο δρόμος της επιστροφής σε αυτούς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η εξήγηση: η υπερπροσπάθεια που κάνεις ευθύνεται για τους οργασμούς που δεν έρχονται. Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να σκεφτείς τον πρώτο οργασμό που είχες. Μήπως συνέβη ξαφνικά και χωρίς να καταλάβεις πως; Ε ναι! Αυτός είναι ο τρόπος που συμβαίνουν οι οργασμοί.

Η Λύση: χαλάρωσε και επικεντρώσου στα αγαπημένα σημεία του σώματός σου ξεχνώντας όλα εκείνα που σε χαλάνε. Προσπάθησε να σταματήσεις να σκέφτεσαι για λίγα λεπτά, αποφεύγοντας την πίεση του να αισθανθείς διεγερμένη οπωσδήποτε. Μην ξεχνάς πως ο οργασμός είναι μια φυσική αντίδραση στην διέγερση, παράγοντας όλη εκείνη την ανατριχίλα που είναι ικανή να διαπεράσει κάθε σημείο του κορμιού σου. Μην αφήνεις το πνεύμα και τις σκέψεις να καταλαμβάνουν το σώμα και να σου χαλούν την ευχαρίστηση. Κάποιες γυναίκες βρίσκουν την ρυθμική μουσική σαν έναν σύμμαχο για να χαλαρώνουν και να μην σκέφτονται. Άλλες ξεκλειδώνονται με λίγο αλκοόλ. Εσύ πρέπει να βρεις ποιο είναι το δικό σου χαλαρωτικό οργασμικό κλειδί.

Εμείς οι δυο σαν ένα στη ζωή, πότε θα τελειώσουμε μαζί;

Εσύ και ο αγαπημένος σου τα μοιράζεστε όλα εδώ και χρόνια: αγάπη, έρωτα, μια κοινή ζωή, ένα σπίτι, ένα γάμο, το φαγητό, τις χαρές, τις λύπες, τη φτώχεια και τα χρήματα. Ένα πράγμα σε ταλαιπωρεί και μόνο ένα. Πότε επιτέλους θα μοιραστείτε εκείνον τον ταυτόχρονο οργασμό;

Η εξήγηση: πολλές γυναίκες δίνουν υπερβολική αξία στον ταυτόχρονο οργασμό θεωρώντας πως το αίσθημα του συγχρονισμού είναι ικανό να τους προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω. Οι έρευνες είναι σαφείς. Μία γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον 20 λεπτά για να ολοκληρώσει, τη στιγμή που ένας άντρας μπορεί να φτάσει στον οργασμό μέσα σε δύο με τρία λεπτά.

Η λύση: ο ταυτόχρονος οργασμός μπορεί να είναι αρκετά δύσκολος να τον πετύχεις και εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείς να τελειώσεις σε συνδυασμό με το πόσο πολύ μπορεί να κρατηθεί ο παρτενέρ σου. Μερικές απλές τεχνικές που μπορεί να σε βοηθήσουν:

  • όταν καταλάβεις πως κορυφώνει, επιβράδυνε τις κινήσεις που κάνεις. Αυτό είναι αρκετό για να μειώσει τον ρυθμό του και για να αυξήσεις τη δική σου αίσθηση.

  • Μια άλλη καλή ιδέα είναι να τον ζουλήξεις ελαφρά τη βάση του πέους τοποθετώντας το ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα.

    Έπειτα, αξίζει να σκεφτείς πως το αγόρι σου πολύ δύσκολα μπορεί να συνεχίσει για τον επόμενο οργασμό λίγα δευτερόλεπτα αφού ολοκληρώσει. Δεν συμβαίνει το ίδιο με εσένα που μετά τον πρώτο οργασμό μπορεί να συνεχίσεις ικανοποιώντας τον σύντροφό σου και να δεχτείς την ευχάριστη επίσκεψη ενός ακόμα οργασμού λίγα λεπτά αργότερα.

    Σ'αγαπώ, μ' αγαπάς, τι θα γίνει με τον οργασμό μας;

    Ένα μεγάλο και σύνηθες λάθος που κάνουμε εμείς τα κοριτσάκια είναι πως θεωρούμε ότι εφόσον ο καλός μας μας αγαπάει, σίγουρα θα ξέρει τι να κάνει για να μας ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Μέγα λάθος!

    Η εξήγηση: όπως και εμείς έτσι και τα αγόρια δεν γεννήθηκαν γνωρίζοντας τα πάντα για το πως θα προκαλέσουν τον οργασμό σου. Όσο περισσότερο αγχώνεται, τόσο μεγαλύτερη πίεση νιώθει και τόσο απομακρύνεστε αμφότεροι από τον οργασμό.

    Η λύση: ο αγαπημένος σου δεν είναι γεννημένος γνωρίζοντας επακριβώς το πως λειτουργεί η ανατομία του σώματός σου. Πρέπει να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο και να του διδάξεις αυτά που θέλεις να μάθει. Μην διστάσεις να του μιλήσεις ανοιχτά για το τι σε φτιάχνει γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το καταλάβει. Ενώ είσαι μόνη στο κρεβάτι φαντάσου πως κάνεις έρωτα με τον καλό σου. Χάιδεψε και ενόχλησε όλα εκείνα τα σημεία που σε διεγείρουν και σε σπρώχνουν ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Αφού τελειώσεις, προσπάθησε να θυμηθείς ποιες ήταν οι κινήσεις που σε απογείωσαν και σπεύσε να τον ενημερώσεις.

    Σώμα μου, σώμα μου φτιαγμένο απ' οργασμό...

    Κατά τη διάρκεια του σεξ, προσέχεις πολύ και ανησυχείς για τη θέα του γυμνού κορμιού σου στα μάτια του. Αυτή σου η αντίδραση έχει σαν αποτέλεσμα την μη επίτευξη κανενός είδους οργασμού.

    Η εξήγηση: ενώ εκείνος έχει να ανησυχεί μόνο για την καλή του στύση, το γυναικείο μυαλό δεν σταματά να ανησυχεί για την εμφάνιση του, ακόμα και κατά την διάρκεια του σεξ. Είναι αλήθεια πως η εικόνα και τα περιττά κιλά που έχουμε, μας απασχολούν σε σημείο που μέσα στο δάσος χάνουμε το δέντρο.

    Η λύση: Αν ο καλός σου σε βρίσκει ελκυστική (γεγονός που ισχύει προφανώς αφού έχει επιλέξει να είναι μαζί σου), δείξε λίγη εμπιστοσύνη σε εσένα και στην αξία που σου δίνει για το ποιά είσαι και το πως φαίνεσαι και αφέσου στα χέρια του. Δεν χρειάζεται να έχεις αναλογίες μοντέλου για να έρθεις σε οργασμό, απλά χρειάζεσαι λίγη βοήθεια στο κομμάτι της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα αν είσαι αρκετά ντροπαλή στον έρωτα, σκέψου για ένα βράδυ πως παίζεις το ρόλο της Λιζ Χάρλει και απελευθερώσου. Αυτή η τεχνική θα σε βοηθήσει να αποδεσμευτείς από τους δισταγμούς και τα ταμπού που σε στοιχειώνουν στο σεξ.

    Πώς είπατε; Ορίστε; Συγνώμη οργασμέ! Τι τύπου είστε;

    Είσαι μπερδεμένη, πελαγωμένη μπορώ να πω και σκέφτεσαι τα δημοφιλή για το είδος μας: ''Αν τελειώνω κλειτοριδικά, αυτό σημαίνει πως δεν θα τελειώσω κατά τη διείσδυση; Και αν τελειώνω κολπικά, πόση σημασία έχουν για μένα τα όσα κάνει με τα δαχτυλάκια του εκεί κάτω;''

    Η εξήγηση: Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τα 2/3 του γυναικείου πληθυσμού τουλάχιστον, έχει να κάνει με τα είδη του οργασμού. Η μεγάλη αναζήτηση απαντήσεων στο συγκεκριμένο θέμα, το πιθανότερο είναι να βραχυκυκλώσεις χάνοντας τη διαδρομή για την Ιθάκη.

    Η λύση: Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να απαντήσεις με ειλικρίνεια. Όταν τρως ένα καλοψημένο ρολό κοτόπουλο, αναρωτιέσαι σε τι θερμοκρασία το έψησαν και για πόση ώρα; Όχι βέβαια. Απλά ευχαριστιέσαι τη γεύση και την απόλαυση που παίρνεις από αυτό. Κάθε οργασμός είναι διαφορετικός γιαυτό και πρέπει να του δίνεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή. Άλλωστε, ο τύπος του οργασμού που παίρνεις έχει άμεση αλληλεπίδραση με τον τύπο γυναίκας που είσαι και το πόσα διεκδικήσεις στο σεξ. Μπορείς να απολαμβάνεις και τα δύο είδη οργασμού χωρίς φόβο και ενοχές.

    Και οι διάφοροι τύποι:

  • Ο πονεμένος: ωχ, ωχ, ωχ

  • Του λουνα παρκ: οοοοοοοοοο

  • Ο τούρκικος: αμάν, αμάν

  • Ο ενοχικός: μη μημ μη

  • Ο αρνητικός: όχι, όχι όχι

  • Ο πρακτικός: τι μου κάνεις, τι μου κάνεις

  • Ο θετικός: ναι, ναι , ναι

  • Ο απαιτητικός: κι άλλο κι άλλο κι άλλο

  • Ο οικογενειακός: αχ μάνα μου

  • Ο χρονικός: τώρα τώρα

  • Ο γεωγραφικός: εκεί, εκεί, εκεί

  • Ο δοτικός: πάρτα πάρτα