SEX

Κάνε γιορτινό σεξ όλο το χρόνο [καυτές στάσεις]

30.12.2008
Οι γιορτινές ημέρες ανοίγουν την όρεξη για φαγητό αλλά και για σεξ. Δικαίως αναρωτιέσαι λοιπόν, πως κρατήσεις τη γιορτινή διάθεση για σεξ και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Ακολούθησε μερικές απλές τεχνικές και στάσεις και κάνε την κάθε ημέρα (σεξο)γιορτή!

Οι γιορτινές ημέρες ανοίγουν την όρεξη για φαγητό αλλά και για σεξ. Δικαίως αναρωτιέσαι λοιπόν, πως κρατήσεις τη γιορτινή διάθεση για σεξ και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Ακολούθησε μερικές απλές τεχνικές και στάσεις και κάνε την κάθε ημέρα (σεξο)γιορτή!

Αγκαλίτσες και γαλλικά φιλάκια

Προσπάθησε να σκεφτείς τι είναι αυτό που κάνετε καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών. Σωστά το μάντεψες. Δίνετε πολλά και διαφορετικά φιλιά μπροστά σε τρίτους ή και μόνοι. Είναι αλήθεια πως οι γιορτές ενδείκνυνται για περισσότερες αγκαλιές και φιλιά (πεταχτά, σβουριχτά, ρουφηχτά). Δεν χρειάζεται να το ξεχνάς αυτό τον υπόλοιπο χρόνο. Με την πρώτη ευκαιρία, φίλα τον, χούφτωσε τον, αγκάλιασε τον.

ΕΞΤΡΑ:ειδικά για τα φιλιά, έρευνες έδειξαν πως οι ανύπαντροι άντρες προτιμούν την γεύση μέντας, ενώ οι παντρεμένοι τη γεύση της κανέλας και του αλκοόλ.

Βάλε καρδιά μου το πιο σέξυ φόρεμά σου

Πρόσεξε την εμφάνιση σου όλο τον χρόνο. Όπως στις γιορτές τριγυρίζεις με σέξυ μίνι τουαλέτες, φτιαγμένα μαλλιά και νύχια, το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και τον υπόλοιπο καιρό. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα εσώρουχα που φοράς. Αν περιμένει τις γιορτές για να βάλεις το καυτό κόκκινο στρινγκ, πόσο να τον ανάψεις τον κακόμοιρο που σε βλέπει κάθε ημέρα με τη βράκα της γιαγιάς.

Σαν τα κουνέλια

Ποτέ δεν είναι κακή στιγμή για να πειραματιστείτε σε νέες στάσεις και κόλπα. Δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για να δουν χαρά τα. . . σεντόνια σας. Όπου πάρει το μάτι σου κάτι νέο στο σεξ, αν σου έρθει μια φρέσκια επιθυμία ή φαντασίωση, θα πρέπει να την μοιραστείς τον καλό σου και όχι να περιμένεις το Πάσχα για την επόμενη Ανάσταση.

Και οι στάσεις για όλο το χρόνο

1. Άγια Νύχτα, κάθε νύχτα

Ιδανική για: σεξ στα κρυφά με τα πεθερικά στο διπλανό δωμάτιο.

Πως γίνεται: εκείνος ξαπλώνει με την πλάτη κολλημένη στο στρώμα. Εσύ τον καβαλικεύεις και κατόπιν απλώνεις τα πόδια. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι μικρές λεπτές και αθόρυβες κινήσεις.
Το καλύτερο: η μεγάλη τριβή στα γεννητικά όργανα και των δύο, είναι αρκετή να σου χαρίσει έναν κολπικό και κλειτοριδικό οργασμό.
Το χειρότερο: δεν είναι και η πιο ενεργητική στάση.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5: φαίνεται εύκολη αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να δυσκολευτείς να έρθεις στην σωστή θέση.

2. Θα σε κάνω να δεις αστεράκια

Ιδανική για: σεξ μετά από τρελό μεθύσι

Πως γίνεται: εκείνος κάθεται στο πάτωμα ή το κρεβάτι και στηρίζεται στα χέρια του για ισορροπία. Αρχικά τον καβαλικεύεις λυγίζοντας τα γόνατα και κατόπιν γέρνεις προς τα πίσω στηριζόμενη στα χέρια. Έπειτα, κινείστε ταυτόχρονα ωθώντας μπρος και πίσω, σχηματίζοντας ένα νοητό αστεράκι.

Το καλύτερο: μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα και την γωνία της διείσδυσης, πετυχαίνοντας το σημείο G.

Το χειρότερο: πρέπει να διαθέτετε και οι δύο δυνατά χέρια.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5: φαίνεται εύκολη αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να δυσκολευτείς να έρθεις στην σωστή θέση.

3. Ο ξέφρενος καβαλάρης

Ιδανική για: όταν εκείνος έχει όρεξη και εσύ ψιλονυστάζεις.

Πως γίνεται: ξαπλώνεις και σηκώνεις τα πόδια στον αέρα. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου, αρπάζει τα πόδια και τα τυλίγει γύρω από το λαιμό του. Διεισδύει κρατώντας τα πόδια σου για να έχει το πάνω χέρι διαρκώς.

Το καλύτερο: εσύ απολαμβάνεις τους καρπούς της δικής του προσπάθειας με τη λιγότερη δυνατή δραστηριότητα.

Το χειρότερο: πρέπει να γυμνάσεις τα ποδαράκια για να αντέξουν τόσην ώρα εκεί πάνω.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5 για εκείνον και πολλά συγχαρητήρια κατόπιν, ίσως και μια έξτρα περιποίηση στο πέος του.

4. Κρύο καιρός για δύο

Ιδανική για: μεγαλύτερο δέσιμο.

Πως γίνεται: ξαπλώστε στο πλάι και αντικριστά. Εκείνος θα τυλίξει τα πόδια του ανάμεσα στα δικά σου και θα διεισδύσει.

Το καλύτερο: πολύ καυτή και έντονη στάση που στηρίζεται στην οπτική επαφή.

Το χειρότερο: χρειάζεται να είναι αρκετά προικισμένος για να πετύχει.

Βαθμός δυσκολίας: 5/5 βέβαια μετά από αρκετή εξάσκηση, η δυσκολία θα μειωθεί.

5. Θα βγεις από πάνω

Ιδανική για: ταυτόχρονους οργασμούς

Πως γίνεται: πρόκειται για την κλασική στάση γυναίκα από πάνω, μόνο που θα στηριχτείς με τα χέρια στον τοίχο μπροστά σου. Με τον τρόπο αυτό του αφήνεις ελεύθερη την καλύτερη θέα του κόσμου: εσένα σε όλο σου το μεγαλείο με το στήθος εκτεθειμένο για χάδια και φιλιά.

Το καλύτερο: έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το χειρότερο: δεν βολεύει αν είσαι τεμπέλα ή ντρέπεσαι για το σώμα σου.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5 το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατάς ένα σταθερό ρυθμό.