SEX

Ιδού ο άντρας με τον οποίο θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου: Τα 3 χαρακτηριστικά του

27.03.2018
Ιδού ο άντρας με τον οποίο θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου: Τα 3 χαρακτηριστικά του
Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πώς θα μπορούσες να ξεχωρίσεις τον τέλειο εραστή πριν καν κάνεις σεξ μαζί του; Πολλές πιθανότητα.

Να που η επιστήμη έρχεται τώρα να μας λύσει τα χέρια αποκαλύπτοντας τα τρία χαρακτηριστικά του αρσενικού που έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα (γιατί αυτό είναι που μετράει τελικά!) να μας χαρίσει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Και όπου συγκινήσεις βάλε και… οργασμούς.

Όπως έχει αποδειχθεί (και) επιστημονικά, ο γυναικείος οργασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά παρότι ωμά σεξουαλικά, δυσκολεύει το έργο του παρτενέρ τους, κάτι που επιβεβαίωσε και η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Socioaffective Neuroscience & Psychology», στην οποία συμμετείχαν 103 γυναίκες, οι οποίες με τις απαντήσεις τους σχετικά με την επίτευξη του οργασμού τους κατάφεραν να βοηθήσουν τους ειδικούς να καταλήξουν στα τρία ανδρικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται… αξέχαστους οργασμούς.

Βάσει των απαντήσεών τους, οι επιστήμονες χαρακτήρισαν τον «τέλειο εραστή» ως «δημιουργικό, συναισθηματικό, με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ», στοιχεία που αποδεδειγμένα πλέον επιδρούν θετικά στη γυναικεία ψυχοσύνθεση και συνεπώς, στη σεξουαλική διάθεση.

Και κάπου εδώ τίθεται το βασικό ερώτημα: Γιατί η επιστήμη δεν κάνει λόγο για την εξωτερική εμφάνιση ενός αρσενικού; Η απάντηση, όμως, είναι πιο απλή από ό,τι θα τολμούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Όπως φαίνεται, η εμφάνιση του παρτενέρ μας είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να εγγυηθεί τον οργασμό μας, κορίτσια.

«Τα αρσενικά που οι γυναίκες υποδεικνύουν ως τους εραστές με τους οποίους βίωσαν τους πιο έντονους οργασμούς είναι αστείοι, πιστοί, δημιουργικοί, οικείοι και μυρίζουν όμορφα», προσθέτουν οι επιστήμονες, κάνοντας μας να συμφωνήσουμε και με το παραπάνω.

Μα επιτέλους δηλαδή, ήταν ώρα κάποιος να τα πει όλα αυτά!