SEX

3 στυλ σεξ που σίγουρα θα δοκιμάσεις στο κρεβάτι

17.12.2016
Σεξ στα κρυφά ή στα γρήγορα; Εσύ να περιποιείσαι τον εαυτό σου μπροστά του με τα φώτα ανοιχτά; Ή μήπως σεξ για το σεξ, με πρόγραμμα;; Εσύ θα επιλέξεις.

Γρήγορο και συγκλονιστικό σεξ (κυρίως στα κρυφά):

Το σεξ στα γρήγορα μοιάζει με τον σεισμό. Διαρκεί λίγο, ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και κάνει τα γόνατά σου να τρέμουν.

Εκτός από την μεγάλη ηδονή που σου προσφέρει όλη αυτή η γρήγορη και συνάμα μυστική κατάσταση, το σεξ στα γρήγορα αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να δείξεις στον αγαπημένο σου πόσο τον επιθυμείς ακόμα.

Κάποιες φορές τα αγόρια θέλουν το χρόνο τους. Κάποιες άλλες πάλι, θέλουν να ανοίξουν το φερμουάρ. Πιάσε το λιπαντικό και φύγαμε!

Αγαπημένη γρήγορη στάση: στα όρθια πλάτη πλάτη


Αυτό που κάνεις μόνη σου (μπροστά του):

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεσηκωτικό για εκείνον από το να σε βλέπει να αυτοικανοποιείσαι μπροστά του χωρίς ντροπές με όλα τα φώτα ανοιχτά.

Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν πως η παραπάνω σκηνή αποτελεί μια από τις πρώτες στην λίστα με τις αγαπημένες φαντασιώσεις των ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Άσε τις ντροπές, ξεκίνα με ένα ωραίο στριπτίζ και συνέχισε να ικανοποιείς τον εαυτό σου μπροστά του.

Αγαπημένη στάση: με τα πόδια ανοιχτά στον καναπέ αλά Σάρον Στόουν κι εκείνος να παρακολουθεί από απέναντι.


Το σεξ για το σεξ:

Αν και δεν το θέλουμε, κάποιες φορές έρχεσαι σε επαφή απλά για να έρθεις. Είναι το λεγόμενο σεξ του πρέπει που θα γίνει πάση θυσία, ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στην απόλυτη διάθεση.

Είτε εκείνος είναι φαντάρος, είτε ναυτικός και ετοιμάζεται να μπαρκάρει, είτε βρίσκεσαι στις γόνιμες μέρες και κυνηγάτε ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνετε. Και πού ξέρεις: τρώγοντας έρχεται και η όρεξη!

Αγαπημένη στάση: η κλασική ιεραποστολική