SEX

Λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ για τις οποίες φταίει το Χόλιγουντ

18.03.2017
Υπάρχουν κάποιες αντιλήψεις που έχουμε περί σεξ, οι οποίες έρχονται από τα λάθη που αναπαράγει για χρόνια το Χόλιγουντ και οι ταινίες του. Ιδού

1. Ταυτόχρονος οργασμός

Εσένα να σου έχει τύχει σε όλη την ερωτική σου ζωή μία, βάλε δύο ή τρεις φορές, ενώ στις ταινίες του Χόλιγουντ δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην καταφέρει να κορυφώσει ταυτόχρονα από την πρώτη φορά και μέσα σε 3 λεπτά.

2. Kανείς δεν θέλει να κάνει πιπί!

Ή πως να το πεις διαφορετικά. Υπάρχουν φορές που η ανάγκη για ούρηση έρχεται στη πιο ακτάλληλη στιγμή και εσύ απλά τρέχεις και δεν φτάνεις.

3. Χειρονακτικές εργασίες μπροστά σε κόσμο:

Δεν υπάρχει ταινία που να μην έχουμε δει, την κυρία να ικανοποιεί τον κύριο κάτω από το τραπέζι και με φουλ κόσμο τριγύρω. Ούτε νίντζα δεν μπορεί να παράγει τέτοιο έργο χωρίς να μας πάρουν χαμπάρι.

4. Χωρις προκαταρκικά

Με μηδενικά προκαταρκτικά, εκείνος (στην ταινία) εισχωρεί κι εκείνη έρχεται σε οργασμό μαγικά. Οράιτ!

5. Το Προφυλακτικό που μπαίνει μαγικά

Δύο ξένοι στη χολιγουντιανή κομεντί, γνωρίζονται στο αεροπλάνο, αποφασίζουν να δοκιμάσουν το σεξ στον αέρα, σε μια τουλαέτα ένα επί ένα και να που το προφυλακτικό μπαίνει σωστά σε δευτερόλπετα, δεν το βλέπουμε καν, κάνει όλη τη δουλειά και όλοι είναι χαρούμενοι.

6. Μαγική αλλαγή στάσης

Εσύ προσπαθείς ατσούμπαλα να περάσεις από το ιεραποστολικό στην γυναίκα από πάνω, και τον πατάς, τον ζουλάς τον χτυπάς και στην όμορφη ταινιούλα γίνονται αεροπλανικά με μια μαγική κίνηση.

7. Κανείς δεν καθαρίζει εαυτόν μετά το σεξ:

Εσύ σπεύδεις στο μπάνιο μετά το σεξ για σωστό καθάρισμα και ντους και στο Χόλιγουντ τα ζευγάρια κάνουν αγκαλιά και απλά κοιμούνται.

8. Το σεξ στα όρθια είναι παιχνιδάκι βρε

Ακόμα αναρωτιέσαι πως γίνεται το μαγικό σεξ στα όρθια, στον τοίχο, ποιες αναλογίες έχει το ζευγάρι και τι χρειάζεται για να το κάνεις όπως στις ταινίες, χωρίς εκείνος να πάθει λουμπάγκο κι εσύ εγκεφαλικό.

9. Στριπτίζ σαν επαγγελματίας

Όλες οι πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ είναι επαγγελματίες στριπτιζέζ γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η μαεστρία τους στην αποδέσμευση από τα ρούχα και στον τρελό χορό με τακούνια μπροστά του.

10. Στοματικό κάτω από τα σεντόνια

Έχεις μπει κάτω από κουβέρτα και σεντόνι για να του κάνεις στοματικό; Το είδες κι εσύ σε όλες τις ταινίες; Πήγες να πνιγείς; Ίδρωσες και ξανίδρωσες; Θα το ξανακάνεις κρυμμένη; Όχι.