SEX

Πώς θα καταλάβεις ότι κάνει καλό σεξ (πριν το κάνετε)

09.07.2015
Δεν χρειάζεται να ελέγξεις τα δάχτυλα των χεριών ή ποδιών του ή να τσεκάρεις πόσο μεγάλη μύτη έχει. Μπορείς να καταλάβεις κι αλλιώς αν κάνει καλό σεξ. Ιδού.

1. Δίνει καλό φιλοδώρημα:

Kρίση ξεκρίση, αν δεν αφήνει στο σερβιτόρο ούτε τα τελευταία 10 λεπτά που έχουν ξεμείνει στην τσέπη του, μην περιμένεις να μπει με λαχτάρα στη μικρή σου περιοχή. Τσιφούτης παντού…

2. Ακούει τη γνώμη σου και ζητά την γνώμη σου:

Μπορεί να είστε λίγο καιρό μαζί και να μην έχετε φτάσει καν στο κρεβάτι αλλά ο άνθρωπος σε ακούει, θέλει να ξέρει πώς νιώθεις, αν σου αρέσει το εστιατόριο που βρεθήκατε, το φαγητό που σου έφτιαξε, θα θέλει να ξέρει κι αν σε ικανοποιεί στο κρεβάτι.

3. Του αρέσει να πειραματίζεται:

Δεν έχει πρόβλημα να δει μια ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου; Είναι χαλαρός να δοκιμάσει μια κουζίνα που δεν έχει τολμήσει ποτέ ξανά; Γενικά, ένας άντρας που πειραματίζεται στη ζωή του, σε λογικά επίπεδα, θα θέλει ποικιλία και στο σεξ που κάνει.

4. Θέλει να σε αγγίζει:

Από το άγγιγμα, το κράτημα του χεριού, φαίνεται η ανάγκη του να σε φέρει κοντά του κι ακόμα πιο κοντά στο σεξ.

5. Μπορεί να χορεύει.

Άνθρωπος που έχει το ρυθμό μέσα του και μπορεί να χορεύει, θα σε χορέψει ωραία και στο κρεβάτι, με ρυθμό πάντα!

6. Δείχνει σεβασμό σε όλες τις γυναίκες:

Από τη σερβιτόρα στο εστιατόριο, τη μαμά του και τον τρόπο που της μιλάει ή και τις φίλες σου και τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφέρεται, θα καταλάβεις αν θα σε σεβαστεί εσένα και τα θέλω σου στο σεξ.

7. Δεν υπερηφανεύεται:

Το γνωμικό πως όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, ταιριάζει διάνα στην συγκεκριμένη φάση. Αν είναι προικισμένος κι αν ξέρει να κάνει καλό σεξ, ποτέ δεν θα κομπάσει γι’ αυτό.

8. Μυρίζει ωραία:

Ένας μοσχομυριστός καθαρός άντρας, δείχνει πως σέβεται το σώμα του κι εσένα που σύντομα θα βρεθείς κοντά του

9. Είναι ευέλικτος:

Και δεν μιλάμε μόνο σωματικά αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής του. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν είναι ρομπότ στη ζωή του γενικά, το ίδιο ρομποτικά θα κάνει σεξ.

10. Του αρέσει να γυμνάζεται:

Και δεν μιλάμε φυσικά για το αν έχει κοιλιακούς πέτρα ή μούσκουλα. Μιλάμε για τη γυμναστική που του χαρίζει αντοχή παντού και στο σεξ.