SEX

Θες πικάντικο σεξ; Φέρε το κρεβάτι στην κουζίνα!

01.05.2015
Σκέφτεσαι τρόπους για να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στη ρουτίνα του ερωτικού μενού που μοιράζεσαι με τον άντρα σου; Σου έχουμε την πιο γευστική λύση! Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες είναι η ιδανική στιγμή για ερωτικούς πειραματισμούς. Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που είσαστε κι οι δύο πιο ξεκούραστοι και μπορείτε να στείλετε τα παιδιά (αν υπάρχουν) στη μαμά, προσφέρονται για κάθε λογής πικάντικα παιχνίδια εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Εδώ θ' ασχοληθούμε με το «εκτός» γι' αυτό και δε χρησιμοποιήσαμε το «πικάντικα» τυχαία: ως γνωστόν πολλές τροφές φημίζονται για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες και ο καλύτερος χώρος για να δοκιμάσεις κατά πόσο αυτές οι φήμες ευσταθούν είναι η ίδια η κουζίνα και μάλιστα, την ώρα της δράσης, δηλαδή της μαγειρικής.

Άλλωστε το μαγείρεμα είναι και η καλύτερη αφορμή για να εισαγάγεις την ιδέα, χωρίς να ρισκάρεις να τον σοκάρεις και να παρεξηγηθείς από εκείνον ως βιτσιόζα.

Γκαρσόν, λεκιάστηκα!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσεις το παιχνίδι είναι να λερωθείς «τυχαία» σε ένα στρατηγικό σημείο, π.χ. ακριβώς πάνω από τη ρόγα σου, εκεί που δοκιμάζεις τη σάλτσα για τα μακαρόνια (εννοείται ότι θα φροντίσεις να φοράς κάτι ελαφρύ με ανοιχτό ντεκολτέ ή ακόμα καλύτερα, τίποτα κάτω από την ποδιά σου) και αμέσως να τον παρακαλέσεις να σε γλύψει για να μην κυλήσει πιο κάτω ο λεκές.

Ένας άλλος τρόπος είναι να του δώσεις να δοκιμάσει ένα μακαρόνι για να δει αν είναι έτοιμο και αφού του βάλεις τη μια άκρη στο στόμα να βάλεις την άλλη στο δικό σου προσπαθώντας να το ρουφήξεις προς την πλευρά σου μέχρι να φιληθείτε.

Εξίσου αθώα ιδέα είναι να λερώσεις πάντα «τυχαία» τα δάχτυλα σου με τη σαντιγί ή τη σος σοκολάτας που ετοιμάζεις και να του ζητήσεις να στα γλύψει. Εναλλακτικά, μπορείς να λερώσεις εκείνον «τυχαία» π.χ. στο αυτί του και να τον καθαρίσεις με τα χείλια σου.

Όπως κι αν ξεκινήσεις, αν ο καλός σου δεν είναι εντελώς απονήρευτος τύπος, γρήγορα θα πιάσει το υπονοούμενο, θα μπει στο πνεύμα και θ' αρχίσει να σε «τιμωρεί» με τη σειρά του λερώνοντάς σε εδώ κι εκεί, μέχρι να φτάσετε στο ψητό.

Οργανώσου σωστά

Ο αυθορμητισμός και η φαντασία είναι βασικά στοιχεία επιτυχίας κάθε παιχνιδιού. Ωστόσο, για την επιτυχία κάθε γευστικής γιορτής είναι απαραίτητος και λίγος προγραμματισμός προηγουμένως. Έτσι θα εξασφαλίσεις ότι έχεις στα ντουλάπια και το ψυγείο σου τα σχετικά προϊόντα ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις ένα πλήρες μενού με πολλά πιάτα.

Οι κατάλληλες τροφές

Τα θαλασσινά και ιδιαίτερα τα οστρακοειδή θεωρούνται από τις πιο αποτελεσματικές τροφές για να ανεβάσεις τη λίμπιντο, πόσο μάλλον όταν σερβίρονται στο κατάλληλο «σκεύος», π.χ. τη βάση του μπούστου σου. Όμως, αυτές τις δύσκολες εποχές που το ταμείον είναι συνήθως μείον, ίσως να μην είναι καλή ιδέα να πειραματιστείς μαζί τους -άσε που δεν αρέσουν και σε όλους. Άλλωστε, υπάρχουν ένα σωρό άλλες τροφές που κάνουν την ίδια δουλειά, μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές χρήσεις και είναι πολύ ευκολότερο να τις προμηθευτείς. Τέτοιες τροφές είναι:

%PHOTO1%

Φρούτα & λαχανικά: μπανάνες, αγγούρια, καρότα, ολόκληρο καλαμπόκι, αβοκάντο, ακόμη κι η ταπεινή καρδιά του μαρουλιού πέρα από το πλήθος βιταμινών και ιχνοστοιχείων που περιέχουν ενισχύοντας τη λίμπιντο, μπορούν να αξιοποιηθούν και ως ερωτικά βοηθήματα για «εντριβές» κάθε είδους αλλά και διεισδυτικά παιχνίδια. Π.χ., ακόμη κι αν δεν σκοπεύεις να το φας, το ολόκληρο καλαμπόκι αποκτά άλλη γοητεία όταν παίζει με την κλειτορίδα σου.
Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείς τα λαχανικά και τα φρούτα σου κατευθείαν από το ψυγείο, η διαφορά θερμοκρασίας με τη ζεστή επιδερμίδα προσθέτει άλλη μία σκανδαλιστική διάσταση στο όλο σκηνικό. Φρόντισε μόνο προηγουμένως να τα έχεις πλύνει προσεκτικά –η απευθείας επαφή του δέρματος με τα φυτοφάρμακα που υπάρχουν στην επιφάνεια τους δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό- ενώ αν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις σαν ομοιώματα πέους, καλύτερα να τα καλύψεις με ένα προφυλακτικό προηγουμένως.
Γιαούρτι ή σαντιγί: τα παχύρευστα γαλακτοκομικά έχουν το πλεονέκτημα να μπορούν να αλειφτούν παντού στο σώμα κι έτσι σου προσφέρουν μια πολύ καλή δικαιολογία για να τα καθαρίσεις με τη γλώσσα σου. Επιπλέον ωφελούν πολύ την επιδερμίδα, χάρη στα λιπίδια και το γαλακτικό οξύ που περιέχουν.
Λάδι και βούτυρο: και τα δύο είναι πρώτης τάξεως υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν αντί για λιπαντικό και για αισθησιακό μασάζ.
Ασπράδι αυγού: ως άριστο λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το ασπράδι του αυγού, αρκεί να είναι φρέσκο. Μάλιστα, αντίθετα με το λάδι και το βούτυρο, το αυγό δεν κινδυνεύει να καταστρέψει την επιφάνεια του προφυλακτικού, γι’ αυτό και είναι προτιμότερο, παρότι στεγνώνει γρηγορότερα από τις λιπαρές ουσίες.
Σάλτσες κάθε είδους, ρευστή σοκολάτα, μέλι, μαρμελάδες & γλυκά του κουταλιού: επίσης μπορούν να αλειφτούν με ευκολία και να δώσουν ακριβώς τη γεύση που λαχταράς στο σεξουαλικό παιχνίδι, ενώ σου επιτρέπουν να παίξεις και με διαφορετικές θερμοκρασίες.

Διάβασε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητες των διάφορων αφροδισιακών τροφών.

Όπως βλέπεις οι επιλογές είναι άπειρες και μπορείς να τις προσαρμόσεις στο δικό σας, προσωπικό γευστικό γούστο. Εξάλλου, αλλού βρίσκεται το ζουμί...

Τα σωστά σημεία

Αφού θα σας έχει ανοίξει η όρεξη, μπουκιά-μπουκιά και θα θέλετε να περάσετε στο παρασύνθημα δεν είναι απαραίτητο να φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα. Αν υπάρχει λίγος χώρος οι διάφορες επιφάνειες μπορούν να αξιοποιηθούν ως στήριγμα, αρκεί να έχετε εξασφαλίσει ότι είναι αρκετά ανθεκτικές για να μπορούν να σηκώσουν το βάρος σας ή έστω μόνο το δικό σου.
Αν ο νεροχύτης σου έχει παράθυρο, πιθανόν ν’ ανακαλύψεις νέο ενδιαφέρον στο τοπίο όσο εκείνος θα διεισδύει από πίσω σου. Αν πάλι διαθέτεις ελεύθερο πλυντήριο, σίγουρα θ’ αρχίσει να βλέπεις την μπουγάδα με άλλο μάτι ενώ θα κάθεσαι από πάνω του κυριολεκτικά, περιμένοντας την πλύση να τελειώσει –στο στύψιμο είναι όλα τα λεφτά. Όμως οι επιλογές σας δεν σταματούν εδώ...

%PHOTO1%

Τυφλή γευστική δοκιμή

Όταν θα έχετε εξοικειωθεί με την ιδέα του σεξ στην κουζίνα, μπορείτε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας με μια τυφλή γευστική δοκιμή: ένας από τους δυο σας κλείνει τα μάτια του άλλου με μια πετσέτα (κουζίνας, εννοείται) και του δίνει να δοκιμάσει μια σειρά από τροφές για να μαντέψει τι είναι η κάθε μία. Στον δεύτερο γύρο αντιστρέψτε τους ρόλους.

Προσοχή στα ατυχήματα!

  • Την ώρα της δράσης, φροντίστε να απομακρύνετε μαχαίρια, ψαλίδια και κάθε είδους κοφτερά αντικείμενα από τις επιφάνειες.
  • Επίσης, καλό είναι να μεταφέρεις κάθε τι που σπάει ή που μπορεί να σας έρθει στο κεφάλι, πέφτοντας από το ράφι.
  • Η επιφάνεια της ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη για εγκαύματα, αν κατά λάθος ενεργοποιήσετε τα μάτια ή αν κάποιο είναι ακόμη ζεστό, γι' αυτό καλύτερα να την αποφύγετε.
  • Κάποια τρόφιμα (π.χ. φιστίκια, τομάτες) μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα, γι' αυτό καλό θα ήταν να τις διαγράψετε από το μενού ή κάνετε ένα τεστ ευαισθησίας σε κάποια άλλη, ανύποπτη στιγμή αν κάποιος από τους δυο σας είναι αλλεργικός.
  • Αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, προσέχετε τις τροφές που έχουν υψηλά λιπαρά (λάδι, βούτυρο, σαντιγί) καθώς καταστρέφουν το λάτεξ. Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε προφυλακτικά από σιλικόνη.
  • Όσο κι αν σας αρέσουν, οι καυτερές τροφές (π.χ. πιπεριές, κρεμμύδια) επίσης πρέπει ν' αποφεύγονται καθώς μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστους ερεθισμούς στα ευαίσθητα σημεία σας. Ακόμη κι αν δεν έρθουν σε επαφή απευθείας με τη μικρή σας περιοχή, μπορεί να σας κάψουν αν απλά τις έχετε πιάσει με τα γυμνά χέρια σας προηγουμένως.

Λίγη προσοχή λοιπόν και... καλή σας όρεξη! Όσο για το γεγονός ότι μάλλον θα κολλάτε ολόκληροι μετά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού μπορείτε να μπείτε και οι δύο μαζί στη ντουσιέρα και να απολαύσετε εκεί έναν δεύτερο, εξίσου καυτό γύρο.