Γιατί χρειάζεσαι κι άνδρα κολλητό;

07.10.2015
Σίγουρα ένας άνδρας φίλος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις κολλητούλες αλλά αρκετές φορές αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμος! Μάθε το γιατί!

Όχι σεξ, μόνο φίλοι!

Αν κι εσύ έχεις άνδρα κολλητό θα έχεις διαπιστώσει πως από τη φιλία αυτή αποκομίζεις οφέλη που δε θα σου έδινε καμία γυναίκα. Ποιά είναι αυτά; Για τσέκαρε

1. Πάντα έχεις συνοδό

Το να έχεις ένα φίλο κολλητό σημαίνει πως είτε έχεις σχέση είτε όχι δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς συνοδό! Ο κολλητός μπορεί να σε συνοδέψει σε γάμους, βαφτίσεις, πάρτι ή όποια άλλη κοινωνική εκδήλωση. Κι αν είναι κι ωραίος; Απλά έχεις κερδίσει τον πρώτο τον λαχνό.

2. Να πώς σκέφτονται οι άνδρες

Πόσες συζητήσεις έχεις κάνει με φίλες αναφορικά με την πραγματικά δυσνόητη συμπεριφορά των ανδρών; Ο άνδρας κολλητός είναι εδώ για να σου εξηγήσει αυτό που εσύ δεν καταλαβαίνεις διότι απλούστατα σκέφτεσαι με γυναικεία λογική. Και μπορεί να μην έχει τις απαντήσεις σε όλα αλλά σίγουρα οι συμβουλές του θα σου φανούν χρήσιμες.

3. Δε χρειάζεται να ψάχνεις για… εργάτη

Είτε κάνεις μετακόμιση, θέλεις να βάψεις το σπίτι ή απλά να αντικαταστήσεις μια λάμπα μπορείς να καλέσεις τον άντρα κολλητό και να του ζητήσεις μια… μικρή χάρη. Ακόμη κι αν βρεθείς στο δρόμο με βλάβη στο αμάξι ο κολλητός μπορεί να σπεύσει για βοήθεια. Χρήσιμος δε συμφωνείς;

4. Να ήταν η ζήλια ψώρα

Ίσως το πιο χρήσιμο απ΄όλα. Ο κολλητός – ειδικά αν είναι ωραίος και κομψός – μπορεί εύκολα να λειτουργήσει σαν δόλωμα για να ρίξεις στα δίχτυα σου τον εκλεκτό της καρδιάς σου. Η ζήλια κάνει αρκετές φορές δουλίτσα, αρκεί να μη το παρακάνεις. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις γρήγορα πως πρόκειται για φίλο.

*** Και τι γίνεται αν τα πράγματα ξεφύγουν;

*** Και τι γίνεται αν τα πράγματα ξεφύγουν;

Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική! Τι πραγματικά αισθάνεσαι γι΄αυτόν τον άνθρωπο; Το αν τον βλέπεις ή όχι ερωτικά είναι μια καθαρά προσωπική ερώτηση, οπότε την απάντηση μπορείς να την δώσεις εσύ η ίδια και μόνο!