Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks ο οποίος είναι παντρεμένος για 31 χρόνια!

14.09.2019
Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks ο οποίος είναι παντρεμένος για 31 χρόνια!
Tην ίδια ώρα που πολλά ζευγάρια του Χόλιγουντ συνεχίζουν να χωρίζουν ένα προς ένα, ο Tom Hanks και η Rita Wilson διατηρούν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και 31 συναπτά έτη. Έχουν περάσει πολλά μαζί και όπως λένε, η αγάπη τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Κατά καιρούς σε συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Tom Hanks έχει εκμυστηρευτεί τους 6 κανόνες του για έναν ευτυχισμένο γάμο.

1. Μην παντρευτείς προτού γίνεις 30 ετών

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson συναντήθηκαν το 1985 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Volunteers, όπου ερμήνευσαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Οι ηθοποιοί έκαναν μια σχέση, αλλά ο Hanks είχε ήδη μια γυναίκα και δύο παιδιά και η Wilson είχε έναν αρραβωνιαστικό. Μόλις 3 χρόνια αργότερα, μετά τη σχέση που κράτησαν κρυφή, ο Hanks χώρισε με τη σύζυγό του και έκανε πρόταση στην Wilson.

Σήμερα, ο Hanks λέει ότι απέτυχε στον πρώτο γάμο επειδή ήταν νέος, παρορμητικός και εργαζόταν όλη την ώρα. Ο Hanks πιστεύει ότι ένας πραγματικός γάμος πρέπει να αποτελεί μια συνειδητή απόφαση και όχι μια παρορμητική. «Μην παντρευτείτε πριν γίνετε 30 χρονών», συμβουλεύει ο ηθοποιός.

2. Συμβιβάσου με το σύντροφο σου ακόμη και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις

Ο Hanks ήταν Καθολικός και η Wislon ήταν Ελληνίδα Ορθόδοξη. Επειδή ο Hanks γνώριζε πόσο σημαντική ήταν η θρησκεία για τη σύζυγό του, ασπάστηκε την πίστη της. «Θυσίασα κάτι για τη γυναίκα μου. Η Rita έχει ελληνικές ρίζες και έχει την Ορθόδοξη πίστη. Και ήμουν Καθολικός, οπότε πριν παντρευτώ ασπάστηκα την πίστη της από βαθύ σεβασμό προς την οικογένειά της».

3, Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον

Κατά τη διάρκεια των χρόνων που είναι μαζί, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά, αλλά πάντα υποστήριζε ο ένας τον άλλον. Το 1994, όταν ο Hanks πήρε το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στo Philadelphia, όταν ανέβηκε στη σκηνή, ευχαρίστησε τη σύζυγό του, λέγοντας: «Είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα με την οποία ζω τη ζωή μου, μου δείχνει κάθε μέρα τι είναι η αγάπη!».

Το 2015, η Wilson διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας - καρκίνο του μαστού. Η Wilson εκμυστηρεύθηκε σε συνέντευξη της ότι φοβόταν πώς θα αντιδράσει ο σύζυγός της και πώς αυτά τα νέα θα επηρεάσουν τη σχέση τους. Αλλά δεν έπρεπε να ανησυχεί γιατί ο Hanks περιέβαλε τη γυναίκα του με υποστήριξη και φροντίδα και ήρθε ακόμη πιο κοντά της. Ο ηθοποιός είπε τότε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποκλιθώ στο κουράγιο της συζύγου μου».

Ευτυχώς, η ασθένεια ξεπεράστηκε μετά από λίγο και η Wilson κατάφερε να αναρρώσει και χωρίς χημειοθεραπεία.

4. Κάνε μικρά, ωραία πράγματα για τον σύντροφό σου

Ο Hanks και η Wilson ταξιδεύουν πολύ. Έχουν πάει σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου. Επιπλέον, η Wilson ταξιδεύει με τον Hanks σε διάφορες πόλεις όταν χρειάζεται να δουλέψει σε ταινίες. Και ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου, προσπαθούν να κάνουν μικρά, ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον.

«Βλέπω τη γυναίκα μου ως ερωμένη μου και έχουμε έναν δεσμό που ξεπερνά τις λέξεις όπως η γυναίκα ή η φίλη ή η μητέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν. Συχνά αφήνω σημειώματα για αυτήν κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουζίνα. Εύχομαι καλημέρα και τέτοια πράγματα. Γράφω σημειώματα γι 'αυτήν χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω - έχω πάνω από εκατό.

Και επίσης, έχω τη συνήθεια να στέλνω μια φωτογραφία της ημέρας μου στη Rita. Φωτογραφίζω τα πάντα γύρω μου, όταν δεν είναι μαζί μου: τι τρώω για γεύμα, ποιους συναντώ, τι γυρίζω. Νομίζω ότι της αρέσει», αναφέρει ο Hanks.

5. Αγάπησε τον σύντροφο σου για αυτό που είναι

Ο Hanks και η Wilson εκτιμούν τα πράγματα που έζησαν μαζί. Αυτό από μόνο του κάνει την αγάπη τους ισχυρότερη. Ο Αμερικανός ηθοποιός συχνά εκφράζει πόσο εκτιμά τη γυναίκα του λέγοντας: «Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν λεπτός και με αγάπησε όταν ήμουν παχύς. Με αγάπησε φαλακρό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άνθρωπος».

6. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις το σωστό άτομο

Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν συχνά να ανακαλύψουν το μυστικό του μακρόχρονου και πετυχημένου γάμου του Hanks. Όταν τον ρωτάνε απλά γελάει και λέει: «Το μυστικό μου για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι ότι απλώς είμαι παντρεμένος με τη σωστή γυναίκα. Ήμουν τυχερός με την υπέροχη Rita Wilson. Είμαι ο πιο τυχερός ζωντανός άνθρωπος».