5 φορές που οι άντρες μας ξενερώνουν μέσα στην καθημερινότητα

12.10.2016
Γνώρισες ένα αγόρι ή είσαι καιρό με ένα παιδί ή ακόμα είσαι παντρεμένη/ δεσμευμένη ή συγκατοικείς με κάποιον.

Και παρά τις φορές που νιώθεις να πετάς στο πλευρό του αγαπημένου σου, υπάρχουν και πέντε φορές που τα αρσενικά μας απογοητεύουν, μας ξενερώνουν, μας κάνουν να θέλουμε να στραφούμε στο γυναικείο φύλο.

Ιδού!

Η φορά που μίλησε για την πρώην του λες και ήταν Θεά:

Και όχι μόνο μίλησε για την πρώην και όχι μόνοτην εκθείασε αλλά το έκανε και μπροστά σου, στα μούτρα σου. Όχι γλυκέ μου, δεν θέλουμε να ξέρουμε για την πρώην σου, δεν θέλουμε να μας πεις αν διέθετε γλουτούς από μπετόν αρμέ, ούτε κι αν έφτιαχνε τα καλύτερα σουτζουκάκια πολίτικα. Κι αν θέλεις να τα πεις, μην τα πεις μπροστά στη νυν, γιατί αυτό δεν το λες ευγένεια, άσε που δεν θέλεις να γνωρίζεις τα αεροπλανικά που έκανε ο δικό μας πρώην στο κρεβάτι!

Η φορά που έκανε σαφές πως πέρασε το βράδυ της ζωής σου με τους κολλητούς:

Το έκανες σαφές στο Facebook, το Instagram, το snapchat, παντού, πως η βραδιά με τα αγόρια ήταν επική, ανεπανάληπτη, η καλύτερη της ζωής σου. Είναι σαφές πως αυτή η υπερβολική έκφραση του ενθουσιασμού σου, θα χτυπήσει τις γυναικείες καρωτίδες που απορούν τι στο καλό κάνατε με αυτά τα αγόρια και γιατί δεν έχεις εκφράσει ποτέ τέτοιο ενθουσιασμό σε μια βραδιά με μας.

Η φορά που δεν απάντησε ξεκάθαρα στο αν θέλει να κάνετε κάτι μαζί...

Και κατέληξε να το κάνει αλλά με τη μορφή αγγαρείας. Είτε ήταν μια βραδιά στο θέατρο, είτε ο γάμος μιας συναδέλφου, πόσο να αντέξεις τα μούτρα ενός ανθρώπου που σε δικές του περιστάσεις και κοσμικά event εμφανίζεσαι με το χαμόγελο στα χείλια!

Η φορά που χάθηκε γιατί ξεχάστηκε!

Τον έχασες! Αυτό ήταν! Για ώρες ή και μέρες. Κινητά και σταθερά να μην απαντούν. Οι γονείς να μην ξέρουν που είναι, οι φίλοι να μην γνωρίζουν κάτι παραπάνω, στη δουλειά να ντρέπεσαι να καλέσεις. Παραλίγο να φτάσεις στην αστυνομία για να παίξετε το Girl Gone από την ανάποδη, με εσένα στο ρόλο του Μπεν Άφλεκ! Κι εκείνος να εμφανίζεται επιτέλους με ύφος χαλαρό, λες και δεν συνέβη τίποτα, απλά έπεσε η μπαταρία στο κινητό και ξεχάστηκε να επικοινωνήσει μαζί σου....Όχι πες, φταις εσύ για το χαμούλη που ακολούθησε;

Η φορά που έκανε άσχετες φίλες στο Facebook, ταγκαρίστηκε σε event που ούτε γνώριζες πως θα δώσεις το παρόν, που έκοψε την ωραία κοινή σας φωτό για να ποστάρει μόνο την αφεντομουτσουνάρα του.

Αχ, αυτά τα social media, μπορούν να βάλουν πυρκαγιά στη σχέση, τη διάθεση, τη μέρα σου! Γιατί τι πράγμα είναι αυτό να βλέπεις να γίνεται ο καλούλης φίλος με κάτι ημίγυμνα κορίτσια, συμμαθήτριες λέει ή πως στο καλό εμφανίστηκε στα 7 χρόνια καφέ της χαράς, ενώ εσύ κοιμόσουν. Άσε, να μην μιλήσουμε για εκείνη την σούπερ γαμήλια φωτογραφία σας, που έγινε φωτογραφία προφίλ του, χωρίς εσένα στο κάδρο! Τράτζικ!

Κατερίνα Πατούλια