Εσύ, θα του έκανες βουντού για να γυρίσει πίσω;

07.02.2014
Η γιορτή του έρωτα πλησιάζει! Και τα δικά σου νεύρα γίνανε τσατάλια αφού ο λεγάμενος, ο πρώην ντε, σε παράτησε στο νήμα πριν τα σοκολατάκια και τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Aν το λέει η καρδούλα σου κι αν δεν μπορείς να τον συγχωρέσεις τον πρώην, ένα κατάστημα στο Λονδίνο που ακούει στο όνομα The Last Tuesday Society υπόσχεται να σου ετοιμάσει το πιο όμορφο δώρο εκδίκησης!

Τι πρέπει να κάνεις:

Στέλνεις στο κατάστημα μια φωτογραφία του άκαρδου του πρώην κι ένα κομμάτι από ρούχο του ενώ παρεάκι με τα άνωθι, στέλνεις σε ένα χαρτί και τις 5 κατάρες που επιθυμείς να γραφτούν πάνω στην κούκλα. Σε ξεχωριστό χαρτάκι μπορούν να σου στέλουν και λίστα με έτοιμες κατάρες για να επιλέξεις.

Άναμεσα στις έξυπνες κατάρες του καταστήματος, ξεχωρίζουν:

-Να σου πατήσει υτοκίνητο το ζώο σου

-Να χάσει το κύπελλο η ομάδα σου ενώ υπάχουν και τα τυπικά: να σου πέσουν τα δόντια, να σου χρεώσουν την πιστωτική, να σου καεί το βίντεο, να σου μαραθεί το... πουλάκι και εμπάσει περιπτώσει, Ελληνίδες είμαστε, κάτι ευφάνταστο θα βρούμε!

Η τιμή για την κούκλα μαζί με τα μεταφορικά είναι περί τα 22 ευρώ ενώ αν κάποιος ταξιδέψει στα Λονδίνα, μπορεί να την παραλάβει από το κατάστημα.

Το ίδιο το μαγαζί οργανώνει και event την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο καθένας μπορεί να φέρει την κουκλίτσα του για μια βραδιά γεμάτη βουντού.

Το κατάστημα δεν υπόσχεται να πιάσουν οι κατάρες αλλά ένα ποδαράκι μπορεί να το ραγίζει.