5 όχι και τόσο προφανή σημάδια που δείχνουν ότι αρέσεις σε κάποιον 

5 όχι και τόσο προφανή σημάδια που δείχνουν ότι αρέσεις σε κάποιον 
Σίγουρα ξέρεις πώς νιώθεις όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον. Θέλεις να είσαι πάντα κοντά του ή η καρδιά σου φτερουγίζει όταν εμφανίζεται ένα μήνυμα στο τηλέφωνό σου. Ίσως, να κοιμάσαι το βράδυ σκεπτόμενη το μέλλον σας μαζί. Ωστόσο, αυτά τα ενδεικτικά σημάδια έρωτα μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν όταν η κατάσταση αντιστραφεί.

Επειδή, όντως, μερικές φορές, δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις αν σε κάποιον αρέσεις ιδού 5 σημάδια που μπορεί να φανερώνουν αυτό το κάτι παραπάνω, αρκεί να τα ερμηνεύσεις σωστά.

Τον ενδιαφέρει να περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο

Ίσως πάντα να μιλά για τον προγραμματισμό του επόμενου ραντεβού σας. Τα ραντεβού σας είναι διασκεδαστικά - και όχι απλά να κάθεστε στον καναπέ να δείτε Netflix (τουλάχιστον στην αρχή)- και αξιοποιεί αυτόν τον χρόνο για να σε γνωρίσει καλύτερα. Δεν είναι μόνο πρόθυμος να επικοινωνήσει μαζί σου μέσω τηλεφώνου ή γραπτών μηνυμάτων, αλλά είναι επίσης πρόθυμος να αφιερώσει χρόνο για να συναντηθεί μαζί σου από κοντά.

Αν του αρέσεις, θα έχει την τάση να κινείται με σκοπό. Τόσο όσον αφορά στον χρόνο που περνά μαζί σου, το πώς συμπεριφέρεται γύρω σου, όσο και το να προσπαθεί να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με την παρουσία του.

5 προειδοποιητικά σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια μονόπλευρη σχέση

Σου λέει αυτό που ψάχνει σε μια σχέση

Και πάλι, αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο προφανές, αλλά αν οι συζητήσεις σας στρέφονται κυρίως στο τι ψάχνει αυτό το άτομο σε μια σχέση, πιθανότατα να του αρέσεις! Είναι ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται για σένα και πιθανώς να σου το λέει επειδή είναι περίεργος να δει πώς ανταποκρίνεσαι σε αυτό που θέλει.

Σε ρωτάει για προηγούμενες σχέσεις

Μπορεί να σε ρωτήσει για τις προηγούμενες σχέσεις σου και τι πήγε στραβά ή μπορεί να μιλά για τις δικές του προηγούμενες σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει απλώς να τον γνωρίσεις καλύτερα και να καταλάβει αν τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν του θα ήταν εμπόδια και μαζί σου.

Αλλά εδώ είναι η άλλη πλευρά: Αν φαίνεται υπερβολικά συναισθηματικός καθώς μιλά για την πρώην του, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ακόμα κολλημένος σε αυτήν την προηγούμενη σχέση.

Θυμάται πράγματα που μοιραστήκες μαζί του

Όταν αρέσεις σε κάποιον, είναι πιθανό να προσέχει ότι λες όταν είστε μαζί. Έτσι, για παράδειγμα, αν του είπες ότι έπαιζες τένις ως παιδί στο πρώτο σας ραντεβού και σε ρωτήσει αν εξακολουθείς να παίζεις τένις στο δεύτερο ραντεβού, αυτό είναι ένα σημάδι ότι ακούει (και ενδιαφέρεται). Αυτό δείχνει ότι δίνει πραγματικά μεγάλη προσοχή, σκέφτεται ποια είσαι και τα πράγματα που μοιράζεστε.

5 μη προφανή σημάδια ότι ο σύντροφος σου δεν είναι αφοσιωμένος στη σχέση σας

Είναι πρόθυμος να περάσει χρόνο με τους ανθρώπους της ζωής σου

Όχι μόνο θα βγει μαζί σου δημόσια, αλλά θέλει επίσης να συναντηθεί με τους φίλους σου και τους ανθρώπους του κύκλου σου. (Φυσικά, στην αρχή της σχέσης, πιθανότατα δεν θα εμπλακεί τόσο όσο θα κάνει όταν είστε μαζί μερικούς μήνες),

Το να έχεις συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι τρομακτικό και ελπίζουμε ότι κάνει μια προσπάθεια να σου δείξει ότι του αρέσεις. Αλλά αν όχι, θα πρέπει να ξέρεις ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις αν αρέσεις ή όχι σε κάποιον είναι να το συζητήσετε. Και αυτό είναι βέβαιο ότι το έχεις!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 10:59