5 μη προφανή σημάδια ότι ο σύντροφος σου δεν είναι αφοσιωμένος στη σχέση σας

5 μη προφανή σημάδια ότι ο σύντροφος σου δεν είναι αφοσιωμένος στη σχέση σας
Ένιωσες ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό; Σαν κάτι μέσα στο κεφάλι σου να σου ψιθυρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά; Το πιθανότερο είναι να το απορρίψεις ως αποκύημα της φαντασίας σου, αλλά ξέρεις κάτι; Mπορεί όντως κάτι να έχεις καταλάβει καθώς μπορεί να υπάρχουν σημάδια που δεν είναι τόσο προφανή.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποιες μικρές ενδείξεις που είναι πιθανόν να δείχνουν ότι ο σύντροφός σου δεν είναι τόσο αφοσιωμένος στη σχέση σας όσο νόμιζες. Αν αναγνωρίσεις κάποια από αυτά, καλό είναι να το πας ένα βήμα πιο πέρα και να είσαι έτοιμη!

Πάντα κρατά το τηλέφωνό του στραμμένο προς τα κάτω

Εντάξει, ίσως απλά δεν θέλει να τον ενοχλούν. Ίσως δεν θέλει να τον διακόπτουν όταν είναι μαζί σου. Αλλά αν το έχει συνέχεια κάτω, ακόμα και όταν περιμένει ένα σημαντικό email...αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Είναι ίσως ένα σημάδι ότι μπορεί να κρύβει κάτι.

Τα σημάδια που δείχνει κάθε ζώδιο όταν απατά τον σύντροφο του (Μέρος Α’)

Είναι ξαφνικά «πολύ απασχολημένος»

Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που βρίσκατε και οι δύο αφορμές για να περάσετε χρόνο μαζί; Αυτά τα νωχελικά απογεύματα της Κυριακής ή τις βραδιές για ταινίες ενώ ήσασταν κουρασμένοι και οι δύο; Τώρα, είναι πάντα «πολύ απασχολημένος» ή «πολύ κουρασμένος».

Σου ακούγεται οικείο;

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος σου είναι αφοσιωμένος, βρίσκει χρόνο για σένα, όσο τρελή κι αν είναι η ζωή του. Έτσι, αν ξαφνικά δεν έχει χρόνο ούτε για έναν γρήγορο καφέ, μπορεί να είναι σημάδι ότι κάτι έχει αλλάξει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανικοβληθείς. Ίσως πραγματικά απλώς περνά μια πολυάσχολη φάση.

Αποφεύγει τις σοβαρές συζητήσεις

Υπάρχει όμως και η περίπτωση όπου ο σύντροφος σου δεν είναι απαραίτητα «πολύ απασχολημένος» ή δεν σε αποφεύγει εμφανώς. Αλλά αποφεύγει οτιδήποτε θυμίζει σοβαρή συζήτηση. Ίσως προσπαθείς να του μιλήσεις για κάτι σοβαρό, μόνο για να του αλλάξεις θέμα ή να κάνεις πλάκα. Αλλά βρίσκεις τοίχο.

Καλό θα ήταν να καθίσεις και να του πεις: «Πρέπει να σου μιλήσω για κάτι σημαντικό και θέλω να με ακούσεις». Μερικές φορές, είναι απλώς καλύτερο να λειτουργείς άμεσα. Και οπωσδήποτε θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Γονίδιο διαζυγίου: Ο λόγος για τον οποίο χωρίζουμε μπορεί να βρίσκεται στο DNA μας από τη μέρα που γεννιόμαστε!

Οι φίλες σου και η οικογένεια σου παρατηρούν κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του

Εδώ είναι ένα περίεργο πράγμα: μερικές φορές, τα σημάδια μπορεί να είναι τόσο ανεπαίσθητα που δεν τα προσέχεις. Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι τα παρατηρούν.

Οι φίλοι σου, η οικογένειά σου - αυτοί που σε γνωρίζουν καλύτερα - μπορεί να δουν κάτι που εσύ δεν βλέπεις. Τα πιο κοντινά μας άτομα βλέπουν συχνά τις σχέσεις μας από διαφορετική οπτική γωνία και η διαίσθησή τους μπορεί να είναι απίστευτα πολύτιμη. Παρατηρούν ανεπαίσθητες αλλαγές. Ίσως βλέπουν μια αλλαγή στο πώς ο σύντροφος σου σε κοιτάει ή πώς σου συμπεριφέρεται.

Νιώθουν διαφορετική ενέργεια. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να αισθανθούν διαφορά στον τρόπο που αλληλεπιδράτε οι δυο σας, ακόμα κι αν δεν μπορούν να βγάλουν ένα συμπέρασμα από αυτό.

Γιατί απατά ένας άνδρας; Ιδού η επιστημονική εξήγηση!

Δεν σε συμπεριλαμβάνει στα μελλοντικά του σχέδια

Τέλος, εφόσον μιλάμε για δέσμευση, σκέψου τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο σύντροφός σου όταν μιλάει για το μέλλον. Είναι πλέον περισσότερο για το «εγώ» παρά για το «εμείς» ή το «δικό μας»; Ο προγραμματισμός για το μέλλον μαζί, είτε πρόκειται για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είτε για το πού θα βρίσκεστε σε πέντε χρόνια από τώρα, είναι μέρος κάθε αφοσιωμένης σχέσης.

Αλλά αν ο σύντροφός σου κάνει σχέδια χωρίς να σε περιλαμβάνει, είναι σαν να μην είσαστε πια ομάδα. Τώρα ξαφνικά είσαι σαν ξένη μέσα στη σχέση. Εάν νιώθεις ότι σε έχει... στην απ’έξω, ήρθε η ώρα να του μιλήσεις για το τι συμβαίνει. Μοιράσου τα συναισθήματά σου, ρώτησέ τον τι σκέφτεται και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, αν αυτά τα σημάδια γίνουν καθημερινότητα θα πρέπει να αντιδράσεις αμέσως είτε για να διορθώσεις την κατάσταση είτε για να μη χάσεις άλλον χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2023 - 11:45