ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΠΕΙΓΟΝ

31.01.2014
Τα εχουμε εδω και δυο μηνες και θελουμε να ερθουμε σε σεξουαλικη επαφη και οι δυο.

Γεια σου θεια Λουκια, ειμαι 13,5 χρονων και ειμαι τρελα ερωτευμενη με εναν συμαθητη μου. Τα εχουμε εδω και δυο μηνες και θελουμε να ερθουμε σε σεξουαλικη επαφη και οι δυο. Το προβλημα ειναι οτι αν το μαθουν οι δικοι μας δεν ξερω τι θα κανουν. Και επιπλεον δεν ξερουμε που να το κανουμε. Μηπως να παμε σε ξενοδοχειο η καπου αλλου. Απαντησε μου αμεσως σε παρακαλω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, βιάζεσαι υπερβολικά πάρα πολύ κι όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Είσαι μόνο 13 χρόνων (το μισό δεν πιάνεται για μένα), είσαι μόνο δύο μήνες μ' αυτό το αγόρι κι όπως λες τρελά ερωτευμένη. Αυτά τα τρία σε συνδυασμό είναι ένας κακός σύμβουλος για να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση. Γιατί αυτή η απόφαση θα βγαίνει μόνο από ενθουσιασμό κι όχι από πραγματική σωματική και ψυχική ανάγκη να ολοκληρώσεις.

Άσε καλύτερα να περάσουν τουλάχιστον μερικοί μήνες -για να μην πω χρόνια- να δεις κατά πόσο εξακολουθείς να τον ποθείς τόσο πολύ, αλλά και πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας σ' αυτό το διάστημα κι αν συνεχίζεις να νιώθεις τέτοια πρεμούρα όπως τώρα, το ξανασυζητάμε.

Μέχρι τότε, τίποτα δεν σας σταματάει από το να πειραματίζεστε γνωρίζοντας ο ένας το σώμα του άλλου, με χάδια, αγκαλιές και φιλιά, αλλά οτιδήποτε περισσότερο απ' αυτά είναι καθαρή απερισκεψία.

Στο κάτω-κάτω, αν αυτό το αγόρι αξίζει να του κάνεις την τιμή να γίνει ο πρώτος σου, τότε θα μπορέσει και να περιμένει να έρθει η κατάλληλη ώρα -και να είσαι σίγουρη, ότι θα σε θέλει ακόμη περισσότερο τότε. Αν πάλι δεν μπορεί να περιμένει, τότε απλά δεν αξίζει κι αν το κάνεις μαζί του θα απογοητευτείς και θα πληγωθείς.