Έχει σχέση, τι να κάνω;

05.02.2014
Καθώς μιλούσαμε για τις σεξουαλικές μας πεποιθήσεις μου πρότεινε να κάνουμε κάτι μαζί. Το πρόβλημα είναι ότι έχει κοπέλα...

Γεια σας Θεία Λουκία και συγχαρητήρια που βοηθάτε! Είμαι 15 χρονών και αυτός 21 και έχει σχέση τριών χρόνων με μια κοπέλα με την οποία δεν τα πηγαίνουν καλά στο κρεβάτι και καθώς μιλούσαμε για τις σεξουαλικές μας πεποιθήσεις μου πρότεινε να κάνουμε κάτι μαζί γιατί τον ''έφτιαχνα'' όπως έλεγε. Το πρόβλημα είναι ότι έχει κοπέλα και γνωριζόμαστε αλλά δεν τυχαίνει να μιλήσουμε. Ο ίδιος βέβαια μου ΄χει πει ότι δεν το μαθαίνει κανείς άμα δεν ανοίξουμε τα στοματάκια μας και το πούμε (είμαι παρθένα να επισημάνω). Τι να κάνω; Από την μια θέλω,από την άλλη φοβάμαι την κοπέλα του. Σε παρακαλώ απάντα γρήγορα μην κάνω κάτι λάθος. Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μην είσαι ανόητη Σοφία μου και μην πιστεύεις τα παραμύθια που σου λέει ότι δήθεν δεν τα πηγαίνει καλά στο κρεβάτι με την κοπέλα του. Απλά θέλει να προσθέσει στη συλλογή του άλλη μια "κατάκτηση" και μετά να σε πετάξει σαν βρώμικο χαρτομάντιλο, ενώ εσύ θα έχεις πληγωθείς και θα έχεις κολλήσεις μαζί του, όπως συνήθως συμβαίνει στα κορίτσια μετά την πρώτη φορά.

Αν όντως δεν ταίριαζε ερωτικά με την κοπέλα του και αν ήταν εντάξει χαρακτήρας, θα έπρεπε να τη χωρίσει κι όχι να φλερτάρει πίσω από την πλάτη της με πιτσιρίκες -που για την ηλικία του είναι σαν να κλέβεις εκκλησία οφείλω να σου πω.

Φέρσου έξυπνα λοιπόν και μην υποκύπτεις στις κολακείες του. Προφανώς του αρέσεις και σε ζαχαρώνει, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει τις προδιαγραφές -δηλ. είναι δεσμευμένος- δεν χρειάζεται και να του κάτσεις κιόλας. Λίγος αυτοσεβασμός, δεν βλάπτει!