Τι είπαν Μενεγάκη - Μανωλίδου στο πρωινό τους ραντεβού

10.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Αχ αυτές οι κολλητές φίλες της ελληνικής τηλεόρασης! Σήμερα που λες το πρωί, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στον καναπέ του "Καφέ με την Ελένη" και τα είπαν σαν δύο καλές φίλες.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Αχ αυτές οι κολλητές φίλες της ελληνικής τηλεόρασης! Σήμερα που λες το πρωί, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στον καναπέ του "Καφέ με την Ελένη" και τα είπαν σαν δύο καλές φίλες.

Tα κορίτσια και μαγείρεψαν παρεούλα (δηλαδή η Ευγενία έφτιαξε ρολά με κιμά και η Ελένη μασαμπούκιασε) και τα για ζώδια από την Άση Μπήλιου ενημερώθηκαν και φυσικά μίλησαν και για τα επαγγελματικά σχέδια της Ευγενίας τώρα που ολοκληρώνεται σιγά σιγά το "Μaster Chef"!

Bέβαια, η Ευγενία αποδείχτηκε Σφίγγα αφού για να της πάρεις κουβέντα για τα μελλοντικά σχέδια, έπρεπε να κάνεις αίτηση στο δήμο. Φυσικά η Ελένη, χρόνια στο κουρμπέτι, το πάλεψε το θέμα, μπας και βγάλει καμιά ειδησούλα. Έτσι, ξεκίνησε να την ρωτά για το κλίμα που υπάρχει στο Mega με το οποίο συνεργάζεται τώρα και προσπάθησε να την κάνει να μας πει που περνά καλύτερα λέγοντάς της:


"Δεν είναι ίδια τα κανάλια και έχω περάσει και από τα τρία κανάλια και έχω την αίσθηση ότι η αίσθηση και ο τρόπος συνεργασίας είναι διαφορετικός. Εσύ που αισθάνεσαι πιο άνετα";

Η Ευγενία δεν μάσησε και απάντησε καλύτερα και από διπλωμάτη της Ελλάδας στο εξωτερικό, αφήνοντας όλα τα κανάλια ικανοποιημένα:

«Ο κάθε σταθμός και η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες. Εγώ βέβαια δεν δουλεύω σε γραφείο αλλά πηγαίνω στο πλατό και δεν έχω παράπονο από κανένα κανάλι. Έχω πολύ καλή επαγγελματική σχέση και με τα δύο μεγάλα κανάλια.

Μου φέρονται με επαγγελματισμό και ευγένεια. Εγώ δεν είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά για να διαισθανθώ κάποια πράγματα. Ευχάριστα συνεργάστηκα και με τον ANT1 στη "Στιγμή της Αλήθειας", το "Dancing with the stars" και το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και εξίσου ευχάριστα συνεργάζομαι και με το Mega στο "Μaster Chef" το οποίο λατρεύω».

Ναι, πολύ επαγγελματισμός, τι να σου πω! Ξεχνάει φαίνεται η Ευγενία που περσι αρχή της σεζόν έψαχνε να βρει δουλίτσα, γιατί της πήραν από τα χέρια της παρουσίαση του Πρωινού Καφέ και το έμαθε από τα ραδιόφωνα!

Τέλοσπάντων! Σε ότι έχει να κάνει με το "Master Chef" ενημερωθήκαμε από την παρουσιάστριά του, πως ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 28 Δεκεμβρίου. Τώρα, αν η Ευγενία θα παρουσιάσει το "Master Chef 2" & πότε θα γίνει αυτό, η Μανωλίδου απάντησε αρκετά αόριστα και σε αυτό:

"Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένη στο "Master Chef" που θέλω να ολοκληρωθεί όσο επιτυχημένα ξεκίνησε. Ας τελειώσει αυτό, ας γίνουν και οι συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, και Θεού θέλοντος και μνημονίου επιτρέποντος, θα κανουμε τις συζητησεις μας. Δεν θελω να προτρέχω αφού ύπάρχει άνεση χρόνου. Ξέρω ότι με το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν το Mega προγραμματίζει να προβάλλει το "Junior Master Chef" και κατόπιν να πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος κύκλος του κανονικού!

Όσο για το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", ακόμα κι εκεί η Μανωλίδου, μας γέμισε με ερωτηματικά, δηλώνοντας:

"Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση. Θα δούμε"!

Φυσικά, και μετά από τόσες αόριστες απαντήσεις, η Ελένη ξεσπάθωσε και τόνισε στην Ευγενία:

"Τίποτα δεν μου είπες Ευγενία μου, τίποτα! Την προηγούμενη φορά που τα είπαμε, σου πρότεινα κάποιες κινήσεις ερπαγγελματικές που τελικά δεν ακολούθησες. Θα σου πω την γνώμη μου κι αυτή τη φορά αλλά όχι δημοσίως"!

Κατερίνα Π.