Καινούργιου: "Τα βρήκαμε με την Ηλιάκη"!

10.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αν νομίζεις ότι οι γυναίκες και ειδικά εκείνες που κάνουν τηλεόραση και "φαίνονται" περισσότερο "θάβουν" η μία την άλλη τότε κάνεις μέγα σφάλμα! Η Κατερίνα Καινούργιου όμως χρυσή μου δεν είναι καθόλου έτσι το κορίτσι.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αν νομίζεις ότι οι γυναίκες και ειδικά εκείνες που κάνουν τηλεόραση και «φαίνονται» περισσότερο "θάβουν" η μία την άλλη τότε κάνεις μέγα σφάλμα! Η Κατερίνα Καινούργιου όμως χρυσή μου δεν είναι καθόλου έτσι το κορίτσι.


Πρώτα από όλα μένει ακόμη με τους γονείς της: "Μένω ακόμα με τους γονείς μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό, αν και υπάρχουν τσακωμοί".Έτσι είναι χρυσή μου με όλους τους γονείς, αν φτάσεις να συμφωνείς μαζί τους και μην υπάρχουν τσακωμοί τότε κάτι πάει στραβά σίγουρα χρυσή μου. Τι να πω και σταρ και μένει με τους γονείς είναι από τις λίγες.


Αν αναρωτιέσαι γιατί έκανα όλο αυτό τον πρόλογο τότε έχω να σου πω ότι το κορίτσι που συμμετέχει στην εκπομπή "Δέστε τους" λατρεύει την Ελένη Μενεγάκη πράγμα που καταλαβαίνει κανείς και από την ίδια απόχρωση ξανθού που έχουν και οι δύο. Σχετικά όμως με το ποιο είναι οι κερδισμένοι της τηλεοπτικής σεζόν: "Σίγουρα (είναι) το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά. Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ το πρωινό του Μega από τους δύο προτιμώ τη Φαίη. Μου αρέσει που ο Γιώργος κάνει ένα βήμα πίσω και την απολαμβάνει δίνοντάς της χώρο και χρόνο. Η Σκορδά έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό προφίλ, δείχνει ότι "το 'χει". Βλέπω επίσης Μενεγάκη κάθε πρωί φανατικά. Η Ελένη όμως είναι κάθε χρόνο το πρόσωπο της σεζόν. Είναι η νούμερο ένα Ελληνίδα σταρ αυτή τη στιγμή. Είναι διαχρονική αξία".


Αυτά είναι χρυσή μου, ξέρεις τι μεγάλο πράγμα είναι για μια ξανθιά παρουσιάστρια να λέει τέτοια λόγια για μια άλλη; Μεγάλη δουλειά! Και έλα που δεν τα λέει μόνο για τη Σκροδά. Ακόμα και για την Μαρία Ηλιάκη που τάχα βρίσκονταν σε κόντρα, ακόμα και για αυτή, τα καλύτερα λέει το Κατερινάκι.

Όπως αποκάλυψε η Καινούργιου, η σχέσεις της με τη Μαρία Ηλιάκη ουδέποτε υπάρξαν εχθρικές. Μάλιστα, τα κορίτσια, έχουν πλέον γνωριστεί καλά και τα έχουν βρει μεταξύ τους, έχουν κατανοήσει πλήρως τα γούστα και τις συνήθειες, η μια της άλλης. Μάλιστα, η Ηλιάκη συμβουλεύει πλέον την Καινούργιου για διάφορα ζητήματα. Βρε να δεις που θα γίνουν και κολλητές στο τέλος, σαν τη Μενεγάκη με τη Μελέτη!


Ελένη Αναστασάκη, Κατερίνα Π.