Ο Κότσιρας αποκαλύπτει τον εθισμό του!

10.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι σου είναι οι αδυναμίες τελικά! Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και οι σταρ έχουν και αυτοί τους εθισμούς τους. Μπορεί άλλοι να είναι εθισμένοι στο ποτό, άλλοι στο τζόγο και άλλοι στις? γυναίκες!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι σου είναι οι αδυναμίες τελικά! Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και οι σταρ έχουν και αυτοί τους εθισμούς τους. Μπορεί άλλοι να είναι εθισμένοι στο ποτό, άλλοι στο τζόγο και άλλοι στις... γυναίκες!


Το περίμενες εσύ χρυσή μου ότι ο Γιάννης Κότσιρας είναι τόσο γυναικάς (με την καλή πάντα έννοια): "Υπάρχουν στιγμές που νιώθω σαν 25αρης. Είμαι εθισμένος στις ωραίες γυναίκες!".Αμ δεν είσαι όμως χρυσό μου! Κατάλαβες Δημητρούλα μου, τα σιγανά ποταμάκια λέει η παροιμία να φοβάσαι!

Ο Γιάννης που λες παιδί μου είναι χωρισμένος και τα είπε έξω από τα δόντια στην συνέντευξη του στο περιοδικό "Εγώ": "Έχω ακούσει ότι είμαι σταρ, γκέι, ότι έχω δώδεκα παιδιά και ότι είχα σχέση με όλες τις γυναίκες που συνεργάστηκα". Εμ καλά και γκέι και δώδεκα παιδιά. Αναρωτιέμαι άραγε πόσες συνεργασίες με γυναίκες έχει κάνει και αυτός ο Γιάννης. Τι να πω βρε παιδάκι μου, είναι να μη σου βγεί το όνομα -του γκέι ή του πολύτεκνου-εν προκειμένω.


Ο Γιάννης μίλησε και για τον μεγάλο έρωτα του(όχι δεν είναι γυναίκα) το τραγούδι: " όταν βγαίνω στη σκηνή, δεν ντρέπομαι ακόμα και να κλάψω. Βγάζω όλα μου τ΄ απωθημένα, τη στεναχώρια, τη χαρά μου, χωρίς να με ενδιαφέρουν σχόλια, κουτσομπολιά, χαζομάρες και ειρωνείες". Εμ εδώ κάνεις το λάθος, χρυσό μου. Γιατί αν βγείς τώρα ενώ έχεις κάνει αυτές τις δηλώσεις και τα μπήξεις (τα κλάματα)θα υποθέσουμε και εμείς ή ότι ένα από τα δώδεκα παιδιά σου είναι άρρωστο ή απλά ότι χώρισες με το ...αγόρι σου!

Ελένη Αναστασάκη