Βοσκόπουλος: άκυρη η πράξη αναγνώρισης της Χαράς!!!

11.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χαρά Βοσκοπούλου δεν πήγε να κάνει το τεστ DNA ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία αν είναι κόρη
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χαρά Βοσκοπούλου δεν πήγε να κάνει το τεστ DNA ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία αν είναι κόρη ή όχι του Τόλη και το δικαστήριο με μία ξαφνική απόφαση φαίνεται να δίνει το τέλος. Η 22χρονη Χαρά δεν είναι κόρη του Βοσκόπουλου και η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να ακυρώσει τη συμβολαιογραφική πράξη με την οποία ο τραγουδιστής την αναγνώριζε ως κόρη του, έπεσε σαν βόμβα. Μάλιστα, το δικαστήριο θεωρεί ότι η αναγνώριση της μικρής από τον τραγουδιστή ήταν «προϊόν πλάνης»!!!

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Το θρίλερ με την εξέταση του DNA κι αν η Χαρά είναι κόρη ή όχι του Βοσκόπουλου ξεκίνησε το 2005 κι ενώ η μικρή είχε καταθέσει αγωγή ζητώντας ο πατέρας της να συνεχίσει να πληρώνει τα έξοδα για τις σπουδές της. Ο τραγουδιστής ζητούσε να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι κόρη του και η Χαρά έβγαινε σε εκπομπές όπου με δάκρυα στα μάτια μιλούσε για το πόσο της είχε στοιχίσει η ιστορία του τεστ. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει την εμφάνιση της στην Τατιάνα Στεφανίδου πριν λίγα χρόνια;

Και φτάσαμε στο 2007 όπου ορίστηκε το ραντεβού για το τεστ, μόνο που η Χαρά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα, τότε είχε παραιτηθεί ο δικηγόρος της επειδή υπήρξε ασυνεννοησία ως προς τις ημερομηνίες, αφού τη μέρα που είχε οριστεί η αιμοληψία, εκείνη λόγω σπουδών δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Τέλος πάντων, ο Βοσκόπουλος με νέα αίτηση ζήτησε νέο ραντεβού για το τεστ, αλλά και την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης ως νόμιμο παιδί του σε περίπτωση που αυτή δεν συμμορφωνόταν.

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε και η Χαρά δεν έδειξε διάθεση να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία, θεωρώντας αυτονόητο ότι είναι παιδί του Βοσκόπουλου. Έτσι, το Πρωτοδικείο ανακοίνωσε την απόφασή του κι αν η Χαρά δεν ασκήσει έφεση, τότε χάνει κάθε οικονομική διεκδίκηση από τον τραγουδιστή.