Ελένη- Ματέο: τι θα κάνουν τις γιορτές;

10.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές! Τώρα πια που το ξέρει όλος ο κόσμος ότι τα παιδιά είναι μαζί και δε χρειάζεται να προσέχουν το κάθε τους βήμα , όλα φαίνεται να έχουν αλλάξει στη ζωή της παρουσιάστριας.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις γιορτές! Τώρα πια που το ξέρει όλος ο κόσμος ότι τα παιδιά είναι μαζί και δε χρειάζεται να προσέχουν το κάθε τους βήμα, όλα φαίνεται να έχουν αλλάξει στη ζωή της παρουσιάστριας.

Η διάθεση της είναι ανεβασμένη, έχει ομορφύνει και λάμπει ολόκληρη. Ειδικά τώρα τις γιορτές τα σχέδια έχουν ήδη γίνει , αφού Μενεγάκη και Λάτσιος θα πάρουν ο καθένας τα παιδιά για μια εβδομάδα όπως διαβάζω στο περιοδικό People που όπως λέει συγγενής της Ελένης : "Θα τα πάρει για μία εβδομάδα ο ένας και για μία ο άλλος", χωρίς όμως να μας λέει ακριβώς ποιος θα έχει τα παιδιά την εβδομάδα των Χριστουγέννων και ποιος την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Όπως καταλαβαίνεις τις ημέρες που τα παιδιά της Ελένης θα είναι με τον πατέρα τους, εκείνη θα την έχει ήδη «κάνει» για κάπου με το αίσθημα εντός ή εκτός Ελλάδας!


"Η Ελένη έχει τελειώσει με όλες τις τυπικές διαδικασίες και έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο που την κάνει να αισθάνεται υπέροχα και ο οποίος διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Αγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια; Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει;", είπε στο περιοδικό People συνεργάτιδά της. Εμ έλα ντε; Τι άλλο; Ας μην είμαστε και πλεονέκτες σε αυτή τη ζωή!


Βέβαια χρυσή μου την αλήθεια θα την πω: η Ελενίτσα πιο κούκλα και χαρούμενη από ποτέ είναι πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά! Και έτσι να μείνει!


Ελένη Αναστασάκη