Ηλιάδη: Θέλει να ερωτευτεί & να τα βρει με τη γιαγιά της!

09.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις! Έτσι είναι χρυσή μου ο Μπάμπης μπορεί να έφυγε όμως και εκείνη οφείλει να συνεχίσει τη ζωούλα της , είπαμε δε θα μονάσει κιόλας το κορίτσι!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις! Έτσι είναι χρυσή μου ο Μπάμπης μπορεί να έφυγε όμως και εκείνη οφείλει να συνεχίσει τη ζωούλα της , είπαμε δε θα μονάσει κιόλας το κορίτσι!


Έτσι λοιπόν η Αγγελική που άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό "Εγώ Weekly", δεν έχει αφήσει μέσο για μέσο τελευταίο προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο ότι υπάρχει ξανά στην αγορά!


Αναρωτιέσαι αν θα ερωτευόταν ξανά;"Γιατί όχι; Έχω δείξει ότι δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Και τα καλά και τα άσχημα τα έχω μοιραστεί. Αν ερωτευθώ, αν έχω σοβαρή σχέση με κάποιον, δεν θα το κρύψω. Δεν θα το διαφημίσω, αλλά και δεν θα το κρύψω". Έτσι μπράβο να μην το κρύψεις χρυσό μου, να ξέροπυμε και εμείς τι μας γίνεται.


Σου λέει νέα είμαι , ωραία είμαι γιατί να μην κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου; Όσο για το αν θα σκεφτότανένα νέο γάμο τότε εδώ τα πράγματα περιπλέκονται λιγουλάκι: " Ο γάμος δεν είναι για μένα τολμηρή σκέψη. Είναι ιερός. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να ταιριάξεις μαζί του. Είμαι άνθρωπος απλός και δίνομαι όταν δω ότι κάποιος είναι ειλικρινής μαζί μου" δήλωσε, χωρίς να κρύβει ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, με όμορφο τρόπο και διακριτικά.

Αυτό όπως λέει οφείλεται και στην δική της συμπεριφορά. Έμ έτσι είναι ο κορίτσι είναι μετρημένο γενικά και όπως μας πληροφορεί εύκολος άνθρωπος. Αλήθεια χρυσή μου λες να βάλουμε καμιά αγγελία ζητείται γαμπρός για την Αγγελική; Τόσα έχει περάσει και αυτό το κορίτσι...


Και τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει: "Θα πρέπει να είναι ειλικρινής, κυρίως να με σέβεται και να δίνει πράγματα από την ψυχή του. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για μία όμορφη σχέση". Έτσι κορίτσι μου, δυναμικά στο παιχνίδι λοιπόν η Αγγελική!

Τώρα λοιπόν που είναι σε μουντ διαφορετικό και έχει αποφασίσει να προχωρήσει και να πάει μπροστά μίλησε και για τη σχέση της με τη γιαγιά της Καίτη Γκρέη που έχει περάσει από 40 κύματα αλλά και εκεί η Αγγελική έχει αλλάξει και θέλει να το αφήσει πίσω της: "Πρέπει κάποια στιγμή να ξεχνάμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή, είναι χάσιμο χρόνου να μένουμε στα άσχημα. Θα σας φέρω ως παράδειγμα την γιαγιά μου. Είχα πληγωθεί από αυτά που είπε στο παρελθόν, ένιωσα αδικημένη. Τώρα, λόγω των ημερών, σκέφτομαι πως είναι μόνη της, πως είναι μεγάλη γυναίκα, ο Μπάμπης δεν έχει επαφή με την γιαγιά του και σκέφτομαι να πάω να την δω".

Αυτά είναι Δημητρούλα μου, ο άνθρωπος αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο! Ποτέ δε φαντάστηκα ότι ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό της το τραγούδι "Προχωράω φεύγω μπροστά!". Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!


Ελένη Αναστασάκη