Και πάλι στον ΑΝΤ1 η Μανωλίδου;

09.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μα τι μήλο της έριδος είναι πια αυτή η Μπουμπούκα, η Ευγενία Μανωλίδου; Μπορεί ο πρώτος κύκλος του "Master Chef" στο Mega να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά το μεγάλο κανάλι φρόντισε να δεσμεύσει με συμβόλαιο της Ευγενία και το δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς σόου μαγειρικής.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Μα τι μήλο της έριδος είναι πια αυτή η Μπουμπούκα, η Ευγενία Μανωλίδου; Μπορεί ο πρώτος κύκλος του "Master Chef" στο Mega να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά το μεγάλο κανάλι φρόντισε να δεσμεύσει με συμβόλαιο της Ευγενία και το δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς σόου μαγειρικής.

Βέβαια, το σήριαλ με την Μανωλίδου δεν τελειώνει εκεί, αφού όπως φαίνεται η διάσημη προυσιάστρια είχε τελευταία μερικά ραντεβουδάκια με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή της ή μη στο επόμενο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"! Τώρα θα πεις, πως θα γίνει η μοιρασιά της Ευγενίας σε δύο κομμάτια, τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαντάζεσαι.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People", το "Master Chef 2" θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον επόμενο Ιανουάριο. Αυτό δίνει στην Ευγενία να κάνει στο ενδιάμεσο το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αφού μέχρι στιγμής από το Mega δεν της έχει γίνει πρόταση να αξιοποιηθεί κάπου άλλου. Η ίδια, στα ραντεβού της με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως από το συμβόλαιό της με το Mega, περιορίζεται μεν αλλά μπορεί να διαπραγματευτεί την συμμετοχή της και στο "Ελλάδα Έχεις ταλέντο"!

Όπως αναφέρει πηγή του "People", οι υπεύθυνοι του Mega γνωρίζουν τις κινήσεις του αντίπαλου καναλιού αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθούν αν η Μανωλίδου επιλέξει να κάνει ένα εαρινό διάλειμμα στον ΑΝΤ1! Το τι θα γίνει θα το μάθουμε σύντομα...

Kατερίνα Π.