Το νέο αίσθημα της Ματσούκα!

09.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ξανά ερωτευμένη! Το πιστεύεις; Δηλαδή αυτό το κορίτσι δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει ένα χωρισμό και τσουπ βρίσκεται στο διάβα της ο επόμενος μεγάλος έρωτας!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ξανά ερωτευμένη! Το πιστεύεις; Δηλαδή αυτό το κορίτσι δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει ένα χωρισμό και τσουπ βρίσκεται στο διάβα της ο επόμενος μεγάλος έρωτας!


Μετά τη θυελλώδη σχέση με τον φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο που πέρασε από 40 κύματα αφού είχαμε βαρεθεί να τους βλέπουμε να χωρίζουν και να τα ξαναβρίσκουν, τώρα φαίνεται ότι έχει έρθει το οριστικό τέλος στη σχέση τους και η Δήμητρα ως σεξοβόμβα σου λέει σιγά μην κάτσω να σκάσω.

Το κορίτσι που λες εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με κάποιον Φώτη -που όπως διαβάζω στην Espresso- μπορεί να ασχολείται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά έχει και αυτός τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες αφού ανήκει στην μπάντα "Κουμπαράκια".


Τα παιδιά που λες τελευταία το έχουν ρίξει έξω και κυκλοφορούν ναι μεν μαζί αλλά αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη μην τους πάρει κάνα μάτι. Όμως πώ σαν το κάνουμε καλή μου τίποτα δεν ξεφεύγει στην Espresso αφού όπως διαβάζω τους έχουν δει σε Bar-resto της Αθήνας παρέα: " ήρθαν μαζί, και μάλιστα κάποια στιγμή ήταν σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ. οι δύο τους έχουν έρθει δυο φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί, που δεν είναι καθόλου κοσμικό. Εδώ δε συχνάζουν paparazzi" δήλωσε στην Espresso αυτόπτης μάρτυρας στις κοινές τους εξόδους.


Αυτά είναι Δημητρούλα μου! Άντε μπράβο τα παιδιά να είναι καλά να χαίρονται τον έρωτα τους!


Ελένη Αναστασάκη