Η Ελένη αγαπάει & οι Καραμεροχαριτάτοι τσαντίζονται

08.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Επιτέλους και μετά το κρυφτούλι με τους παπαράτσι, η φουλ ερωτευμένη με την πάρτη του, Ελένη Μενεγάκη, πήρε το Μάκη ή Ματέο ή όπως θες πες τον Παντζόπουλο από το χέρι και περπάτησαν στην αγορά της πρωτεύουσας.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Επιτέλους και μετά το κρυφτούλι με τους παπαράτσι, η φουλ ερωτευμένη με την πάρτη του, Ελένη Μενεγάκη, πήρε το Μάκη ή Ματέο ή όπως θες πες τον Παντζόπουλο από το χέρι και περπάτησαν στην αγορά της πρωτεύουσας.

kαι τι πόζες, και τι βλέμματα και τι νάζι και τσαχπινιά είχε το Ελενάκι που έβγαλε με τιμές και δόξες πλέον το αγόρι της, όπως βλέπουμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού "Hello"! Είναι βρε παιδί μου αυτός ο Ματέο τελικά, ωραίος άντρας και ταιριάζει γάντι με την ξανθιά παρουσιάστρια, με την οποία αφού βόλταρε στο Κολωνάκι προ ημερών, κατέληξαν σε γνωστό κοσμηματοπωλείο!


Πάντως, η ανεβασμένη στα ουράνια διάθεση της Μενεγάκη, φάνηκε και στη σημερινή εκπομπή της που έφερε καλεσμένη στον καναπέ της, την πρώην του Ματέο παρακαλώ, Δωροθέα Μερκούρη!

Στον πρόλογο της εκπομπής η Ελένη με τον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο έπλεξαν το εγκώμιο της Δωροθέας και μόλις το μοντέλο και ηθοποιός μπήκε στο πλατό, άρχισαν οι αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, της νυν με την πρώην με τη Δωροθέα να δηλώνει με νόημα:

"Ήρθα μόνο για εσάς και για κανέναν άλλο, θα ξαναφύγω το βράδυ για Ιταλία, όπου μένω πλέον μόνιμα" ενώ όταν η κουβέντα πήγε στους άντρες, η Μερκούρη πέταξε και μια σούπερ ατάκα όλο νόημα:

"Δεν είναι όλοι οι άνδρες για όλα τα πράγματα. Το γεγονός δηλαδή ότι δύο άνθρωποι έχουν κάνει δύο ή τρία ή τέσσερα παιδιά μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και για πάντα μαζί".

Κι αν η Μενεγάκη βρίσκεται στο πρώτο συννεφάκι έρωτα δεξιά, τους ΚαραμεροΧαριτάτους θα τους βρεις δεύτερο καζάνι στα τάρταρα αριστερά. Τι ήταν να σχολιάσει η Μενεγάκη προ ημερών την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το "10 με 1", Καραμέρος και Χαριτάτος δεν της χαρίστηκαν και έβαλαν το πάνελ τους να την ξεσκονίσει κανονικά την απέναντι τους!

Έτσι σήμερα, κι ενώ ξεφύλλιζαν τα εβδομαδιαία περιοδικά που κυκλοφόρησαν άφησαν τα κορίτσια του πάνελ να μιλήσουν για την Ελένη και να την σφάξουν με το γάντι:


"Διαβάζουμε λοιπόν τα περιοδικά και πέφτουμε πάνω στην Ελένη! Νόμιζα ότι μπερδεύτηκα και ότι έβλεπα τα περιοδικά της προηγούμενης εβδομάδας, βλέποντας τα περιοδικά HELLO και ΟΚ που κυκλοφόρησαν το πρωί της Τετάρτης. Είπα δεν μπορεί, κάθε εβδομάδα Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Μενεγάκη και όμως και αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη είναι στα εξώφυλλα. Έχει δίκιο η γυναίκα που λέει ότι έχουν βάλει τσιπάκι στο αυτοκίνητό μου. Από το καλοκαίρι στα εξώφυλλα όλων των περιοδικών είναι. Τι να νιώθει άραγε; Φαντάζομαι ότι δεν θα νιώθει και πολύ καλά", είπε η πρώτη κοπέλα, ενώ μια δεύτερη συμπλήρωσε:


"Οκ παιδιά, δεν χρειάζεται συνέχεια να τρέχουν συνέχεια από πίσω της οι φωτογράφοι. Είναι γνωστό ότι και η προσωπική της ζωή πουλάει και η επαγγελματική της πουλάει και η οικογενειακή της κατάσταση και όλα πουλάνε και μάλιστα τρελά τι να κάνουμε τώρα"!

Και μπορεί οι δύο παρουσιαστές να μην έβγαλαν άχνα τη στιγμή εκείνη, έχουν όμως τα δικά τους βάσανα να διαχειριστούν, αφού μετά την ξαφνική της αποχώριση από την κουζίνα του "10 με 1", η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα για τους λόγους που την ανάγκασαν να βρεθεί μακριά από την τηλεόραση:



"Διάφοροι λόγοι με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από την τηλεόραση, και πιστέψτε με ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα. Μέσα από την καρδιά μου, και πάλι, θερμά σας ευχαριστώ και ειλικρινά σας ζητώ συγγνώμη αν κάποιους από εσάς σας απογοήτευσα. Απλώς πιστέψτε με, όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, δεν γινόταν διαφορετικά. Η μαγειρική είναι το πάθος μου και θέλω να συνεχίσω να το μοιράζομαι μαζί σας, όπως τόσα χρόνια! Θα έχουμε καθημερινή επαφή μέσα από το site μου, όπου θα έχετε απλόχερα στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε εκατοντάδες συνταγές για κάθε περίσταση. Ειδικά τώρα τις γιορτές θα βρείτε φανταστικές προτάσεις για να τους ξετρελάνετε όλους".

Κατερίνα Π.

Γίνε φαν του WomenOnly και στο FACEBOOK