Η Γερμανού "έθαψε" την νυν του πρώην της

17.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι που όλη την περσινή χρονιά την περάσαμε βλέποντας τη Ναταλία Γερμανού να μιλά για τη στενή φιλία- όχι σχέση προς Θεού- που την έδενε με τον νεαρό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό;
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Θυμάσαι που όλη την περσινή χρονιά την περάσαμε βλέποντας τη Ναταλία Γερμανού να μιλά για τη στενή φιλία- όχι σχέση προς Θεού- που την έδενε με τον νεαρό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό;


Ε, προσφάτως ο Ηλίας Βρεττός σύναψε νέα φιλική πάντα σχέση με την πρώην γυμνάστρια των ΚαραμεροΧαριτάτων Σόφη Πασχάλη. Τραγουδιστής και γυμνάστρια πύκνωσαν τις κοινές και πάντα φιλικές τους εμφανίσεις, κάτι που μάλλον δεν μπόρεσε να χωνέψει η Ναταλία.

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία, "έκοψε με τα κρεμμυδάκια" την νέα αγαπημένη του άλλοτε κολλητού της Βρεττού χωρίς να την κατονομάσει φυσικά. Το παράπτωμα της γυμνάστριας το οποίο έκανε έξαλλη τη Γερμανού, ήταν η απόφασή που πήρε προσφάτως να το παίξει dj.

Η Γερμανού που ανάμεσα στις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες, παίζει μουσική σε διάφορα μαγαζιά, φούσκωσε από οργή όταν είδε την Πασχάλη να το παίζει τάχα dj και ξέσπασε στην εκπομπή της πετώντας σούπερ σπόντες κι μπηχτές για κάποιες δυστυχισμένες ψευτο- celebrities που το παίζουν dj απλά για να φωτογραφηθούν και άλλα πολλά ακόμα όπως:

"Άσχετοι/άσχετες, κάνουν djλικια, χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους τη μαύρη, celebrities της πλάκας, μοντέλα, γυμνάστριες, που κολλάνε το ακουστικό, πετάνε το στήθος με κάτι δερμάτινα, κάνουν άτι παίζουν μουσική και παίρνουν ένα σκασμό λεφτά απλά για να φωτογραφίζονται. Είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα. Υπάρχουν παιδιά που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Ας πηγαίνουν αυτοί οι μόντελοι και οι δήθεν dj να δίνουν αυτόγραφα και να πίνουν το ποτάκι τους και να πετάξουν το μπούτι έξω για να κάνουν τη δουλειά τους οι μαγαζάτορες. Αλλά όχι και να παίζουν μουσική, αφού δεν ξέρουν"!

Η Πασχάλη βέβαια δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και αγκαλιάζει όλο και πιο σφιχτά το φίλο της Βρεττό σε κάθε κοινή τους έξοδο ενώ για το εγχείρημα του να παίζει μουσική δηλώνει:

"Νομίζω ότι θα τα πάω αρκετά καλά και έχω πάρει συμβουλές από καλούς φίλους".

Αν σκεφτείς πως η ίδια κοπέλα έχει ακουστεί να σχετίζεται και με ακόμα έναν πρώην της Γερμανού, τον Αλέξανδρο Παρθένη, ε μια σκέψη για μανία καταδίωξης σου περνάει από το μυαλό. Εγώ δεν την δικαιολογώ τη Γερμανού αλλά τη συμμερίζομαι την άποψη γι τους ψευτοdj.


Το πρόβλημα μου ξεκινά από την δήθεν αγάπη της Ναταλίας για τον πρώην φίλο της Βρεττό. Βρε Ναταλάκι, άμα σε πονάει ακόμα το δοντάκι, τι παίζεις τα τραγούδια του Ηλία όλη την ώρα; Άσε βρε, να τον προωθήσει μουσικά η νέα του αγαπημένη- σόρι φίλη- στα μαγαζιά που παίζει μουσικούλα!

Kατερίνα Π.