Ρέμος: οι απειλές, η Υβόννη και το "Top Chef"

17.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Αντώνης Ρέμος άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του την Υβόννη Μπόσνιακ:

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ο Αντώνης Ρέμος άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του την Υβόννη Μπόσνιακ:"Στην προσωπική μας ζωή πότε τα πράγμα είναι στον παράδεισο και πότε στην κόλαση. Από το ένα πας στο άλλο. Ήμουν σε μια καταιγίδα, σε μια τρικυμία. Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος πολύ όμορφος μέσα και έξω. Αυτός είναι ένας λόγος που ενδιαφέρομαι να τη γνωρίσω καλύτερα, αλλά αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις πώς θα καταλήξουν".

Αυτά τα πολύ ωραία λογάκια είπε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "Όλα 11" για την Υβόννη την οποία αν δεν κατάλαβες σε ενημερώνω ότι εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε παράδεισο! Αχ τι να πω...Τελικά ο έρωτας "σκάει" από εκεί που δεν το περιμένεις!

Και επειδή είναι αποδεδειγμένο ότι όταν ένας τομέας στη ζωή σου πάει καλά , οι υπόλοιποι πάνε... άστα να πάνε, ο Αντωνάκης μίλησε στο Θέμο για τις απειλές για τη ζωή του που είχε δεχθεί από οπαδούς του Ηρακλή βεβαίως βεβαίως...

Άλλα ας τα αφήσουμε τώρα αυτά, το ήξερες εσύ καλή μου ότι του Αντωνάκη του είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει το "Top Chef", όπως διαβάζω στην Espresso; Φαντάζεσαι να τον βλέπαμε σε ρόλο Μπουλέ να δοκιμάζει από τις κατσαρόλες; Ο Αντωνάκης που λες ναι μεν τη σκέφτηκε την πρόταση αλλά τελικά αρνήθηκε σου λέει μωρέ κάτσε τώρα έχω αρχίσει να χάνω κιλάκια ,άμα πάω εκει πέρα πάνω από μια κατσαρόλα όλη την ώρα, θα γίνω πάλι όπως ήμουν!


Ελένη Αναστασάκη