Έγκυος και με τη "βούλα" η Σκορδά

16.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Της αποκάλυψης έγινε σήμερα στο "Πρωινό Μου" του Mega! Σήμερα που λες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάκας ξεφούρνισαν εν ώρα εκπομπής τα ευχάριστα νέα του ερχομού του γιου τους!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Της αποκάλυψης έγινε σήμερα στο "Πρωινό Μου" του Mega! Σήμερα που λες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάκας ξεφούρνισαν εν ώρα εκπομπής τα ευχάριστα νέα του ερχομού του γιου τους!

Θα σου τα πω όλα γιατί πραγματικά δεν κρατιέμαι: που λες σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό μου" και ενώ μαγείρευε ξιφία με ζυμαρικά , καθώς έκοβε τον ξιφία λέει στη Φαίη: "Εσύ τώρα μείνε μακριά", και λέει εκείνη με ύφος "δεν τρέχει και τίποτα" και άρχισε να ρωτάει γιατί: "Δεν τα έχουμε πει αυτά, βρε Φαίη;" πετάγεται ο Γιώργος που θα έσκαγε: "Α! Νόμιζα ότι εννοούσε για τη μυρωδιά", απάντησε αμήχανα η Φαίη!

Ο Κωστόπουλος λοιπόν, που είχε αφιερωθεί στον ξιφία ρώτησε τη Φαίη αν είναι έγκυος και εκείνη έδωσε την απάντηση: "Με ταμπλό δεν βγήκαμε να πούμε ότι είμαι έγκυος αλλά..." και συνέχισε: "Δεν το λες μέχρι τους πρώτους 3-4 μήνες μέχρι να "δέσει" το μωρό, όπως λέει η γιαγιά μου», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έβαλε τα πράγματα σε τάξη: «Δεν το κρύβουμε όμως" συμπληρώνοντας πως «'Εχει αρχίσει να φαίνεται». Εμ έλα ντε! Πες τα βρε Γιώργο μου! Γιατί εμένα λίγο έλειψε να με βγάλουν τρελή τελείως! Ορίστε το παραδέχτηκαν και όλα καλά!

Τώρα αν αναρωτιέσαι αν το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι : Γερό να είναι και ό,τι να είναι. Στο χωριό μου βεβαίως λέμε, "Γερό να είναι και να ουρεί όρθιο"» είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: "Πάντως είναι σίγουρο πως εγώ θέλω πιο πολύ δουλειά πάνω σε αυτό το θέμα από ότι η Φαίη, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που συμβαίνει τώρα σ’ εκείνη, και τι ανάγκες έχει".

Άντε με το καλό το μωράκι που είναι αγοράκι, αν και κάτι μου λέει ότι τώρα που έγινε η αρχή θα χορτάσουμε λεπτομέρειες! Δες και το βίντεο για να θαυμάσεις το νάζι, της μέλλουσας μαμάς και του ήδη χαζομπαμπά Λιάγκα!

Ελένη Αναστασάκη, επιμέλεια: Κ.Π