Νάντια Μπουλέ: κόρη Δημάρχου πια!

17.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Στα χάη της είναι η οικογένεια Μπουλέ! Παιδί μου δε φτάνει που η Νάντια έχει γίνει εθνική ?μαγείρισσα έρχεται τώρα και ο μπαμπάς της Γιάννης Μπουλές να κατακτήσει τα φώτα της δημοσιότητας που εξελέγη δήμαρχος στη Ναυπακτία! Είδες ρε παιδί μου, όλη η οικογένεια είναι πλέον διάσημη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Στα χάη της είναι η οικογένεια Μπουλέ! Παιδί μου δε φτάνει που η Νάντια έχει γίνει εθνική ...μαγείρισσα έρχεται τώρα και ο μπαμπάς της Γιάννης Μπουλές να κατακτήσει τα φώτα της δημοσιότητας που εξελέγη δήμαρχος στη Ναυπακτία! Είδες ρε παιδί μου, όλη η οικογένεια είναι πλέον διάσημη!

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για τον πατέρα μου" δήλωσε η Νάντια περιχαρής όταν βρήκε λίγο χρόνο να ασχοληθεί και με τον πατέρα-δήμαρχο με τις τόσες τις πια υποχρεώσεις...


Η Νάντια σου λέει όσο καιρό ο πατερούλης αγωνιζόταν για να βγει νικητής στις εκλογές έκανε τον σταυρό της σαν καλό κορίτσι να βγει πρώτος, πράγμα που έγινε αφού τα ποσοστά μιλούν από μόνα τους: 52,82% συγκέντρωσε έναντι του αντιπάλου του Αθανάσιου Παπαθανάση ο οποίος συγκέντρωσε 47,18%.

"Ήμουν μαζί του στη Ναύπακτο και φυσικά τον στηρίζω σε ότι κάνει. Είχα μεν γυρίσματα για το παιχνίδι , αλλά όλες αυτές τις μέρες που έπρεπε να ήμουν μαζί του ήμουν εκεί, κοντά του στο πλευρό του", και συνεχίζει : "άσχετα με τα ποσοστά που έλαβε , είμαι πολύ χαρούμενη για τον πατέρα μου".


Και αν νομίζεις χρυσή μου ότι τον ψήφισαν τον άνθρωπο γιατί η κορούλα του είναι μια σταρ, τότε κάνεις μέγα σφάλμα. Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι ο κ. Μπουλές ήταν ήδη δήμαρχος Πυλήνης , ενός από τους τρείς δήμους της ορεινής Ναυπακτίας και ο άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι "παίζεται", δεν είναι και χθεσινός!

Η Νάντια το ξέρει αυτό πολύ καλά: "Προφανώς ο πατέρας μου δεν χρειάζεται καθόλου συμβουλές, ασχολείται με τα ακοινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε ότι κάνει πολύ απλά εγώ είμαι δίπλα του και στηρίζω τις κινήσεις και τις επιλογές του".
Έτσι αυτό θα πει αλληλοϋποστήριξη στο μπουλέικο! Πάντα τέτοια!

Ελένη Αναστασάκη