Νext Top Model: πήξαμε στο κλάμα και τις αποχωρήσεις

16.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τελευταία των Μοϊκανών μπορεί να είμαι, αλλά το Νext Top Model δεν το έχασα ούτε εψές το βράδυ, κόντρα στο τσουνάμι από "Το Νησί". Πες το φόρο τιμής στην ένδοξη πρώτη σεζόν του σόου, πες το συμπαράσταση στην φρεσκοπαντρεμένη Βίκυ Καγιά, εγώ υποστηρίζω Top Model!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τελευταία των Μοϊκανών μπορεί να είμαι, αλλά το Νext Top Model δεν το έχασα ούτε εψές το βράδυ, κόντρα στο τσουνάμι από "Το Νησί". Πες το φόρο τιμής στην ένδοξη πρώτη σεζόν του σόου, πες το συμπαράσταση στην φρεσκοπαντρεμένη Βίκυ Καγιά, εγώ υποστηρίζω Top Model!



Εμ εγώ υποστηρίζω (κι άλλοι δέκα, είκοσι το πολύ) αλλά οι φιναλίστ επίδοξες μοντέλες, δεν το πολυστηρίζουν. Αποχωρούν σου λέω η μια μετά την άλλη, λόγω πίεσης και στρες και αφήνουν σύξυλη την κριτική επιτροπή.



Που λες, από την προηγούμενη Δευτέρα, είχαμε μείνει στην αποχώρηση της Κέλλυ, που τελικά το έκανε το βήμα, πήρε τα βαλιτσάκια της και έφυγε από το μοντελοριάλιτι. Η ίδια τόνισε πως νιώθει μειονεκτικά και δεν το βλέπει να φτάνει τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες που έχουν προοδεύσει πολύ (λέμε τώρα) και αποφάσισε να μην ασχοληθεί τελικά με το μόντελινγκ! Αχ, βρε κουκλίτσα μου, αν είχες κοιταχτεί στον καθρέφτη θα το είχες καταλάβει νωρίτερα, προτού περάσουν 2 με 3 επεισόδια.

Στην ίδια λογική είχαμε και άλλες αποχωρήσεις. Στην φωτογράφιση της εβδομάδας, τα κορίτσια ξεγυμνώθηκαν και πόζαραν όπως τα γέννησε η μανούλα τους, ανάμεσα σε ασημένια μπαλόνια, στη λογική μιας παλαιότερης φωτογράφισης που είχε κάνει και η ίδια η σκανταλιάρα Βίκυ Καγιά, τότε που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.


Φτάνοντας στο συμβούλιο των κριτών, παραλίγο να ξεμαλλιαστούν οι Ειρήνη - Αλίκη και Νάνσυ και Στεφανία με την τελευταία να ξεσπά μπροστά στους κριτές (γούρλωσε το μάτι του Κοτέντου) γιατί πιέστηκε πολύ από κάποια κορίτσια μέσα στο σπίτι. Εκεί, σαν πυροσβέστης, έσπευσε η Καγιά, την αγκάλιασε και το κορίτσι ηρέμησε.

Τις αγκαλιές αυτές είδε η μανούλα του σόου Αλίκη, που αφού ενημερώθηκε πως οι κριτές της έδωσαν το οκ για την παραμονή της στο μοντελοριάλιτι, αυτή αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί της έλειψε λέει, η μικρή της κορούλα (τώρα το θυμήθηκε κι αυτή, μετά από τόσο καιρό)!

Στο τέλος μπροστά στη Βίκυ στάθηκαν η Έμιλυ, η Λώρα Ανν για δεύτερη φορά και η Μαρίνα. Τελικά, αποχώρησε η πιο όμορφη, η Μαρίνα γιατί στη δεύτερη σεζόν του "Top Model" που μας έπρηξαν πως ο πήχης ανέβηκε και τα κορίτσια είναι καλύτερα από τα περσινά, έχουν μαζέψει όλες τις Μαρίες τις Άσχημες με ψηλά πόδια. Είχε σου λέω πέρσι σουξέ το ασχημόπαπο Μόνικα και έβαλαν μέσα όσες της μοιάζουν.

Που αυτά θα βλέπει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και θα γελάει! Ασε που με τόσες αποχωρήσεις μπερδεύτηκα! Ούτε στη Σπιναλόγκα δεν έχουν πάει τόσοι πολύ, όσο καιρό παίζονται δίπλα δίπλα τα ίδια προγράμματα. Άντε και να δούμε ποιά θα απομείνει για να βγει "Last Top Model: SURVIVOR"!

ΥΓ:τα κορίτσια που δήλωσαν πως αποχωρούν, θα τα δεις στην φωτογραφία Νο2!

Κατερίνα Π.