Στο πλευρό του πατέρα του ο Γκλέτσος

16.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό πια με το μάτι! Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη του ο Απόστολος Γκλέτσος που εξελέγη δήμαρχος Στυλίδας με ποσοστό 54,5% μιας και πέρασε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο ? που όσο να πεις ήταν κρίσιμο για την εκλογή του- στο πλευρό του πατέρα του στην Εντατική Μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας , όπως διαβάζω στην Espresso.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα είναι αυτό πια με το μάτι! Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νίκη του ο Απόστολος Γκλέτσος που εξελέγη δήμαρχος Στυλίδας με ποσοστό 54,5% μιας και πέρασε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο ? που όσο να πεις ήταν κρίσιμο για την εκλογή του- στο πλευρό του πατέρα του στην Εντατική Μονάδα της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας , όπως διαβάζω στην Espresso.


Χθες ο ηθοποιός και δήμαρχος μετέφερε εσπευσμένα τον πατέρα του σε νοσοκομείο της Αθήνας για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την τοποθέτηση βηματοδότη.
"Είναι στενόχωρα τα πράγματα αλλά όλα θα πάνε καλά! Ο βηματοδότης δεν είναι δύσκολη επέμβαση , αφού είναι μια ασφαλής μέθοδος για όλες τις ηλικίες σε ανθρώπους με ανάλογα καρδιολογικά προβλήματα. Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωση του πατέρα μου είναι ότι είναι επιβαρυμένη η υγεία του λόγω της εγχείρησης που έκανε στην καρδιά το καλοκαίρι". Και αυτό γιατί ο 70χρονος πατέρας του Απόστολου στις αρχές Ιουλίου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ενώ το πρόβλημα της υγείας του επιδεινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα πράγμα που σήμαινε ότι ο πατέρας του μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει Δημητρούλα ότι μπορεί ο Γκλέτσος να ήθελε να φέρει βόλτες τα εκλογικά τμήματα μιας και είχε το στρες του για το αν θα βγει ή όχι δήμαρχος , αλλά έμεινε δίπλα στον πατέρα του σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του. Φυσικά το ότι εκλέχτηκε δήμαρχος ο Αποστόλης δεν μπόρεσε να το γιορτάσει πανηγυρικά, περιορίστηκε στο να χαρεί τη νίκη με την οικογένεια του. Ο πατέρας του Αποστόλη που έμαθε τα χαρμόσυνα νέα της εκλογής του γιόκα του χάρηκε πάρα πολύ! Άντε με το καλό να γίνει καλά και ο Αποστόλης να διαπρέψει ως δήμαρχος!

Ελένη Αναστασάκη