Ποιο είναι το γιατρικό της Καγιά;

16.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αυτός ο καιρός έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Τη μια ζέστη, την άλλη κρύο θέλει μάλλον να μας τρελάνει και να μας ρίξει στο κρεβάτι για τα καλά! Και επειδή ως γνωστόν το κρύωμα δεν κοιτάει ούτε αν έχεις είσαι σταρ , κάπως έτσι η Βίκυ Καγιά έπεσε τέζα στο κρεβάτι από ίωση που την ταλαιπωρεί?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Αυτός ο καιρός έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Τη μια ζέστη, την άλλη κρύο θέλει μάλλον να μας τρελάνει και να μας ρίξει στο κρεβάτι για τα καλά! Και επειδή ως γνωστόν το κρύωμα δεν κοιτάει ούτε αν έχεις είσαι σταρ, κάπως έτσι η Βίκυ Καγιά έπεσε τέζα στο κρεβάτι από ίωση που την ταλαιπωρεί...


"Το κρύωμά μου επιμένει δυνατό... Είμαι τέζα στο κρεβάτι... Δεν μ’ αρέσει καθόλου να είμαι άρρωστη", έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Βίκυ που σου λέει με μάτιασαν σίγουρα πρώτα με το γάμο της με το Νίκο Κριθαριώτη μετά με το ότι είναι έτοιμη να γίνει μανούλα και πάρτην στο κρεβάτι.


Από ότι φαίνεται η Βίκυ, μπορεί να είναι κορμάρα όμως κάτι τέτοιες δύσκολες ώρες δε λογαριάζει ούτε θερμίδες ούτε τίποτα αφού βρήκε το φάρμακο της στην σοκολάτα: "έφτιαξα ένα super huge double chocolate fudge cake και είναι τόσο yummyyyyyy!!! Chocolate is the best medicine!!! Αψού...", έγραψε το κορίτσι. Μωρέ και το δικό μου γιατρικό είναι η σοκολάτα αλλά δεν έχω τις δίμετρες ποδάρες της Καγιά! Ας ευχηθούμε να γίνει γρήγορα καλά , με... πολύ σοκολάτα!

Ελένη Αναστασάκη