Δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος

15.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ψίθυροι καρδιάς σκίρτησαν στα κοριτσόπουλα της Στυλίδας, αφού δήμαρχος εκλέχτηκε εψές ο Αποστόλης ο Γκλέτσος.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ψίθυροι καρδιάς σκίρτησαν στα κοριτσόπουλα της Στυλίδας, αφού δήμαρχος εκλέχτηκε εψές ο Αποστόλης ο Γκλέτσος.


Όχι αγαπημένη μου, δεν τον κέρδισε το θέατρο, μηδέ η τηλεόραση αλλά ούτε και το σινεμά. Ο σκληροτράχηλος ηθοποιός άφησε στο παρελθόν τα θέατρα και τις ηθοποιίες και κατέβηκε και εκλέχτηκε ανεξάρτητος δήμαρχος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, συγκεντρώνοντας μάλιστα ποσοστό 54,5%, έναντι 45,5% της γυναίκας αντιπάλου του.

Και μην νομίζεις ότι ο Αποστόλης βλέπει την ενασχόληση με τα Κοινά ευκαιριακά! Όχι, τούτη η λατρεία του δεν θα κρατήσει δύο μέρες μόνο, σαν τον πρώτο και μοναδικό του γάμο με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Στο πόστο του Δημάρχου που αναλαμβάνει ο Γκλέτσος από Δεκέμβρη, πρέπει να εξαντλήσει ολόκληρη τετραετία.


Τώρα, αν εσύ περίμενες να δεις αντιδήμαρχο τον Ηλία Ψινάκη, θα σε απογοητεύσω. Δυστυχώς ο πολυμήχανος Ηλίας εκλέχτηκε μεν και μάλιστα πρώτος στους σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη αλλά ο νυν δήμαρχος Αθήνας δεν επανεκλέχθηκε.

Οπότε, η Ηλίας θα αρκεστεί στη θέση συμβούλου, μαζί με τους έτερους tv star που φαίνεται να εκλέγονται όπως ο ∆ημήτρης Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Αμυράς, ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς και η πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη, η Βάσια Τριφύλλη, η Μαρία Τζο?πανάκη, αλλά και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός.

Kατερίνα Π.