Μανωλίδου: γιατί θα σταματούσε την τηλεόραση;

15.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για έναν άντρα; Τα πάντα! Και τι άντρα θα μου πεις...όχι ότι και ότι εδώ μιλάμε για έναν άντρα μπουμπούκο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για έναν άντρα; Τα πάντα! Και τι άντρα θα μου πεις...όχι ότι και ότι εδώ μιλάμε για έναν άντρα μπουμπούκο! Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου που μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη - τις οποίες διέψευσε λέγοντας: "Δεν είμαι έγκυος! Όταν θα κάνω τέταρτο παιδί θα το μάθετε", στο περιοδικό "People"- έχει ανοίξει την καρδιά της για τα καλά! Ε τι να κάνω και εγώ φταίω να μη σχολιάσω;


"Με ρωτούν συνέχεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Είναι πολύ περίεργο. Δεν είμαι έγκυος, το είπα και το ξαναλέω! Έχω φθάσει στο σημείο να κοιτιέμαι και να αναρωτιέμαι: "Μα τόσο πολύ έχω παχύνει στο "Master Chef;"! Τι να σου πω χρυσή μου, αυτά τα χειμερινά προσθέτουν δε λέω αλλά όχι και έτσι....

Τώρα λοιπόν αφού αφήσαμε το θέμα της εγκυμοσύνης στην άκρη (έστω προσωρινά)
πιάσαμε το θέμα της καριέρας και εδώ έχω να σου μεταφέρω μια είδηση που δε σου κρύβω με τάραξε: "Αν ποτέ μου ζητήσει ο ‘Άδωνις να σταματήσω την τηλεόραση θα το κάνω ασυζητητί" δήλωσε στην Εspresso το κορίτσι και με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μα είναι δυνατόν, μάγια της έχει κάνει πια αυτός ο Άδωνις; Δηλαδή σόρι κιόλας αλλά αυτό δεν το δέχομαι από την Ευγενία...! Και μουστάκι θα την βάλει να ξυρίσει τούτος εδώ στο τέλος... Αν της πει δηλαδή θα σταματήσει την καριέρα της και θα αφήσει έτσι τους θαυμαστές της; Απαπα... ούτε στο χειρότερο μου εφιάλτη!


"Με κατηγορούν ότι είμαι αδίστακτη, ότι πατάω επί πτωμάτων, ότι έχω τρομακτικές οικονομικές απαιτήσεις, ότι απολύω συνεργάτες και τσακώνομαι διαρκώς. Αν είχα όντως τέτοια συμπεριφορά δε θα επιβίωνα ούτε έναν χρόνο". Χμμμ... Εμ αν σταματήσει ειδικά την τηλεόραση για τον μπουμπούκο της εκεί σόρι αλλά δε θα τρώγεται με τίποτα!

Ελένη Αναστασάκη