Έτοιμη να γίνει μανούλα η Καγιά!

15.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μπορεί η Βίκυ Καγιά να είναι παντρεμένη εδώ και λίγες μόνο εβδομάδες όμως η πετάει στα σύννεφα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μπορεί η Βίκυ Καγιά να είναι παντρεμένη εδώ και λίγες μόνο εβδομάδες όμως η πετάει στα σύννεφα! Το κορίτσι σου λέει παντρεύτηκε για να κάνει οικογένεια όχι έτσι για πλάκα? Στις 10 Οκτωβρίου η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδούλας της Νίκο Κιρθαριώτη σε ένα εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι που όπως δήλωσε: "Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στο εκκλησάκι, έχει χτιστεί στη μνήμη του πατέρα του Νίκου".


Η Βίκυ που λες πετάει στα σύννεφα στην αγκαλιά του αντρούλη της και όπως δήλωσε στη Real Life , σχετικά με το αν νιώθει έτοιμη να γίνει μανούλα, το Top Model απάντησε με ειλικρίνεια: "Έτοιμη...Εντάξει, απλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ έντονα. Νομίζω ότι μέχρι να σου συμβεί δεν μπορείς να το καταλάβεις καλά". Μωρέ έτσι είναι, είδες παίρνει σιγά σιγά και η Βίκυ σειρά για μανούλα. Αυτό είναι παιδί μού είπαμε , η εγκυμοσύνη φοριέται πολύ και ειδικά φέτος είναι το απόλυτο τρεντ!


Από όλα όμως το πιο βασικό ερώτημα στο οποίο απάντησε η Βίκυ είναι το όταν συμβεί αυτό το χαρμόσυνο αν θα το μοιραστεί με τον κόσμο: "Βέβαια γιατί να μην το μοιραστώ; Όσο τα μοιράζομαι εγώ τα πράγματα-όπου πρέπει και όσο πρέπει. Δεν θέλω να είμαι πολύ διαχυτική με τέτοια θέματα γιατί είναι προσωπικής φύσης και πάντα είναι καλό να κρατάμε κάτι για τον εαυτό μας".


Έτσι είναι Δημητρούλα μου! Μπράβο στη Βίκυ που ξέρει το καλό της και δε θα μας βασανίσει κρύβοντας μας την κοιλίτσα της αλλά θα μας χαρίσει μόνη της την είδηση!

Ελένη Αναστασάκη