Η Μενεγάκη τα "σπάει" στη Θεοδωρίδου

15.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι νέο και αυτό σήμερα! Αυτή η σχέση με έχει συγκλονίσει? Μα φυσικά μιλάω για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου που μπορεί ως κουμπαρούλες -και ενώ η Ελένη ήταν παντρεμένη με το Γιάννη Λάτσιο- να ήταν αυτοκόλλητες τώρα όμως που το Ελενάκι άλλαξε δρόμο και ?άντρα τα κορίτσια έδειχναν να έκαναν καινούργιες φιλίες?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι νέο και αυτό σήμερα! Αυτή η σχέση με έχει συγκλονίσει... Μα φυσικά μιλάω για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου που μπορεί ως κουμπαρούλες -και ενώ η Ελένη ήταν παντρεμένη με το Γιάννη Λάτσιο- να ήταν αυτοκόλλητες τώρα όμως που το Ελενάκι άλλαξε δρόμο και ...άντρα τα κορίτσια έδειχναν να έκαναν καινούργιες φιλίες και να μην ήτνα και τόσο κοντά.


Θα σου πω ακριβώς τι έγινε: την Παρασκευή το βράδυ η Ελενίτσα πήγε να διασκεδάσει στο διασκεδαστήριο "Anodos", όπου εμφανίζεται η Νατάσα , η οποία της αφιέρωσε όλο το πρόγραμμα , έτσι για να βουλώσει τα στόματα και τις φήμες που ήθελαν τις δύο ξανθές πρώην κουμπαρούλες να είναι στον "πάγο".


Με το που είδε η Νατάσα την Ελένη που λες μόνο έβγαλε τον κατάλληλο λόγο: "Εδώ είναι το κορίτσι μας. Της αφιερώνω όλο το πρόγραμμα..." Η Ελενίτσα που λες βρέθηκε εκεί παρέα με τους συνεργάτες της και ήταν μες την καλή χαρά όλη την ώρα. Σε κάποια φάση όπως διαβάζω στην Espresso η Ελένη έφυγε να πάει να τσιμπήσει κάτι με ορισμένους συνεργάτες της και επέστρεψε για να απολαύσει τη Νατάσα μέχρι τελικής πτώσεως... Λίγο πριν φύγει η Ελένη και πάει για νανάκια, κατά τις 5 το πρωί περίπου η Νατάσα ζήτησε από το μικρόφωνο ένα ολόκληρο μαγαζί να χειροκροτήσει: "την Ελένη μας . Είναι η νούμερο 1 , η καλύτερη!". Έτσι που λες Δημητρούλα μου. Και κάπως έτσι όλες αυτές οι φήμες που ζάλιζαν το κεφάλι μου τελευταία ότι οι δυο τους δε μιλιούνται παίρνουν ένα οριστικό τέλος και ζήσαν αυτές καλά και εμείς...καλύτερα!

Ελένη Αναστασάκη