Η ροχάλα της Φαίης και το σώβρακο του Γιώργου

12.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αυτό το "Πρωινό μου" είναι σόου κανονικό! Παιδί μου η Φαίη Σκορδά και ο ΛΙάγκας ξέρεις γιατί έχουν πετύχει τόσο; Ε θα σου πω εγώ! Γιατί γελάνε όλη την ώρα: πάντα βρίσκουν κάτι να γελάσουν ακόμη και αν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φάει φτύσιμο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Αυτό το "Πρωινό μου" είναι σόου κανονικό! Παιδί μου η Φαίη Σκορδά και ο Λιάγκας ξέρεις γιατί έχουν πετύχει τόσο; Ε θα σου πω εγώ! Γιατί γελάνε όλη την ώρα: πάντα βρίσκουν κάτι να γελάσουν ακόμη και αν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να φάει φτύσιμο!

Θα σου πω πώς έχει το πράγμα: σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους η Φαίη έφτυσε το διπλανό της όπως όλα δείχνουν κατά λάθος αφού έσπευσε να δικαιολογηθεί: "Σε έφτυσα; Συγνώμη!" είπε στον κακομοίρη το μακιγιέρ Δημήτρη Γιαννέτο , ο οποίος έφαγε τη ροχάλα ενώ έδειχνε στη Φαίη και τις τηλεθεάτριες πώς να βάφονται σωστά. Τι το ήθελε και αυτός να κάνει το καλό αφού έφαγε φτύσιμο; Όπως και έχει ξέρεις τι επακολούθησε μετά το φτύσιμο και τη συγγνώμη της Φαίης; Ένα δυνατός...γέλωτας από μεριάς Φαίης που ξέσπασε σε γέλια! Για το τέτοιο πράγμα σου μιλάω παιδί μου!


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να ταράξει την ψυχική μου υγεία σήμερα: το ζεύγος μιλώντας στην εκπομπή τους για την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έλεγε για τις δουλειές που έκανε παλιά, όπως π.χ. αυτή του διαφημιστή.

"Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε βγάλει για γνωστά εσώρουχα που είχε γίνει χαμός τότε το σύνθημα από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση" είπε ο Λιάγκας σχετικά με τα γνωστά εσώρουχα με το άνοιγμα στο πλάι...

"Στην εποχή του Καρατζαφέρη τα φορούσαν αυτά...", είπε ο παρουσιαστής και εκείνη την ώρα η Φαίη πέταξε την ατακάρα: "ακόμα τα φοράνε!" και μετά ξέσπασε σε γέλια που με έβαλαν σε σκέψεις: αυγά της καθαρίζανε ή απλά είχε πήξει στην άνεση και την εμφάνιση και εκείνη; Με την απορία θα μείνω αν και μέχρι το τέλος της σεζόν πιστεύω θα έχουμε μάθει τα πάντα ακόμη και για τα εσώρουχα των παρουσιαστών!

Ελένη Αναστασάκη