Χαριτάτος: "Η Μενεγάκη είναι πιο ωραία γκόμενα από μας"

12.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τι κακό μας έχει βρει φέτος με το Σπύρο Χαριτάτο. Είναι που τα νούμερα της AGB δεν βρίσκουν το "10 με 1" στην κορυφή και βρίσκει ευκαιρία ο παρουσιαστής να κάνει πικάντικες δηλώσεις.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι κακό μας έχει βρει φέτος με το Σπύρο Χαριτάτο. Είναι που τα νούμερα της AGB δεν βρίσκουν το "10 με 1" στην κορυφή και βρίσκει ευκαιρία ο παρουσιαστής να κάνει πικάντικες δηλώσεις.


Χθες βράδυ που λες, ο Σπύρος βρέθηκε στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου και από τα πολλά που είπε, θα ξεκινήσω με τη συμπάθεια, θαυμασμό, παρ' ολίγο έρωτα που τρέφει για την Ελένη Μενεγάκη.

Τον τσίγκλαγε και ο οικοδεσπότης, ξεσπάθωσε και ο Χαριτάτος. Στην ερώτηση μάλιστα, ποιός είναι καλύτερος στο πρωινό: η Ελένη ή εκείνος και ο συμπαρουσιαστής τους Καραμέρος, ο Σπύρος έδωσε μια όχι και τόσο αναμενόμενη απάντηση:

"Η Μενεγάκη είναι πιο ωραία γκόμενα από εμάς! Πως να το κάνουμε"!

Ενώ στο δίλημμα ποιός είναι πιο ωραίος: ο ίδιος ή ο Γιώργος Λίάγκας, ο μπρουτάλ Σπύρος απάντησε με ειλικρίνεια:

"Ο Λιάγκας είναι καλό παιδί, γοητευτικό, γλυκό αλλά εγώ νομίζω είμαι πιο ωραίος", είπε κάνοντας πλάκα ο παρουσιαστής και ζήτησε από το κοινό να συμφωνήσει μαζί του ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως στην υπόθεση με την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά, ο ίδιος έκανε πλάκα και ότι είπε, το είπε με χιούμορ αλλά από τις αντιδράσεις των Μέσων, μέτρησε φίλους και εχθρούς.

Φυσικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, δεν δίστασε να ζητήσει την άποψη του Χαριτάτου και για τις χαμηλές πτήσεις που κάνουν τα νούμερα της εκπομπής που παρουσιάζει με το Γιώργο Καραμέρο αλλά ο Σπύρος είχε κι εκεί έτοιμη απάντηση:


"Είμαστε εργάτες, είτε μας βγαίνει το αποτέλεσμα, είτε όχι. Δεν παύουμε να είμαστε εργάτες. Χτίζουμε, γουστάρουμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι, μέσα στην πρόκληση, και αν μας βγει μας βγήκε. Φέτος έχουμε πολύ καλούς αντιπάλους, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη".

Μάλιστα, ο Κωστόπουλος θέλησε να μάθει αν αληθεύει πως θα ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής "10 με 1" μια ξανθιά παρουσιάστρια σαν τονωτική ένεση και πως ήδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως εκείνο της Βάσιας Λόη. Ο ίδιος έκανε πλάκα, απαντώντας:

"Έχουμε αρρωστημένη συμπάθεια με τις μελαχρινές σε αυτή την εκπομπή και τις προτιμάμε. Τώρα αν κάποια από αυτές τις κυρίες που λένε αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών της μπορεί και να το σκεφτούμε", ενώ συμπλήρωσε όλο νόημα:

"Από μελαχρινές γυναίκες, μου αρέσει η Κατερίνα Λέχου ενώ από ξανθιές προτιμώ την Ελένη Μενεγάκη".

Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφησε την ατάκα για την Μενεγάκη ασχολίαστη και τον ρώτησε όλο νόημα: "Και τι να θέλει από εσένα η Μενεγάκη";

"Τίποτα δεν θέλει εκείνη. Εγώ θέλω", τόνισε ο Σπύρος, συμπληρώνοντας: "Θέλω να την βλέπω, να κοιμάται, να ξυπνάει"! Aχού, σφουγγαρίστε το πλατό γιατί μας πήρανε τα μέλια. Βρε τι ανεκπλήτωτος έρωτας είναι τούτους του Σπύρου για την Ωραία Ελένη. Βρε μπας και έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, από τότε που έβγιανε στον Πρωινό Καφέ μαζί της;

Φυσικά, ως γνήσιος γόης της τηλεόρασης, ο Χαριτάτος δεν δίστασε να απαντήσει και στον ανταγωνισμό που φαίνεται να έχει φέτος για το ποιός έχει τις περισσότερες θαυμάστριες: ο ίδιος ή ο σεφ του "Μaster Chef", Δημήτρης Σκαρμούτσος:

"Ζηλεύω το Σκαρμούτσο, γιατί αν ήμασταν σε μια παρέα, θα μου έτρωγε την κοπέλα. Θα της έταζε να πάνε για ψώνια να μαγειρέψουν κάτι".

Πάντως, αν περιμένεις να δεις γαμπρό το Χαριτάτο, πιάσε στασίδι γιατί τον βλέπω να αργεί. Ο Σπύρος δεν είναι γυναικάς, όπως δήλωσε αλλά ούτε και ανέραστος. Απλά περιμένει να βρεθεί στο διάβα του μια γυναίκα σαν την Τζένη Μπαλατσινού, να κεραυνοβοληθεί μαζί της και τότε να παντρευτεί. Έτσι, είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον αποστόμωσε!

Κατερίνα Π.