Μοιραράκη: τρέχει στα δικαστήρια για τα καμώματα του γιού της

12.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πες μου σε τι σημείο μπορεί να φτάσουν ορισμένοι άντρες! Οκ ο καθένας τραβάει και το ζόρι του, άλλος παίζει χαρτιά άλλος τριγυρνάει και άλλος σηκώνει χέρι. Εμ να αυτό το τελευταίο μου κάθεται στο λαιμό βρε παιδάκι μου! Αναρωτιέσαι γιατί τα έχω «πάρει» έτσι;

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Πες μου σε τι σημείο μπορεί να φτάσουν ορισμένοι άντρες! Οκ ο καθένας τραβάει και το ζόρι του, άλλος παίζει χαρτιά άλλος τριγυρνάει και άλλος σηκώνει χέρι. Εμ να αυτό το τελευταίο μου κάθεται στο λαιμό βρε παιδάκι μου! Αναρωτιέσαι γιατί τα έχω "πάρει" έτσι; Μα γιατί, ο γιός της -μπορδοροδοκόκκινης- Δέσποινας Μοιραράκη , Γιώργος Μοιραράκης κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό της πρώην κοπέλας του Ειρήνης Λυρή. Οι μηνύσεις εκατέρωθεν έδιναν και έπαιρναν και τελικά χθες είχε προγραμματιστεί δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δύο πρώην σύντροφοι όπως διαβάζω στην Εspresso κατέφθασαν στα δικαστήριο της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 12.00 χθες το μεσημέρι. Όπως και όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε τις διώξεις και μετά σειρά είχε το αυτόφωρο, το πρώην ζεύγος δεν αντάλλαξε ούτε ένα βλέμμα αλλά ήταν συνέχεια πλάτη με πλάτη!


Η "βασίλισσα των χαλιών" και μαμά του Γιώργου, Δέσποινα Μοιραράκη ήταν στο πλευρό του κανακάρη της αλλά τι να το κάνεις Δημητρούλα μου... Σου λέει δε μπορεί κάποιος μάτιασε τη μπορδοροδοκόκκινη επιτυχία της και όλα πάνε στραβά τελευταία. Πριν λίγο καιρό τα ολομέταξα χαλάκια της έκαναν φτερά και τώρα αυτό. Ε πόσα να αντέξει μια μάνα πια βρε παιδάκι μου;

Στο θέμα μας τώρα, η πλευρά της κοπέλας αποφάσισε πριν φτάσει η συζήτηση στο ακροατήριο να λήξει εκεί το θέμα για να αποφύγουν τη δίκη. Η πλευρά του Μοιραράκη απέσυρε τη μήνυση και κάπως έτσι τελείωσε το θέμα.


Τώρα το πόσο (ή αλλιώς ποσό) που κόστισε αυτός ο συμβιβασμός στο γιό της Μοιραράκη ξέρω ότι σε τρώει να το μάθεις οπότε θα σου το αποκαλύψω και αυτό! Βάση δημοσιευμάτων πρόκειται για 5.000 ευρώ. Αφού έγινε που έγινε θέμα καλύτερα να ζητούσε κάνα χαλάκι και αυτή από εκείνα τα ολομέταξα που 3.500 ευρώ κοστίζει το τετραγωνικό και είναι μέχρι 18 τετραγωνικά και τότε να πούμε ότι έκανε δουλειά!


Τώρα τι να πω ρε παιδί μου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το κορίτσι είχε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της , χωρίς να προσδιορίζεται ο χρόνος κατά τον οποίο έγιναν οι μελανιές.

Περιττό να σου πω ότι η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν προφανώς πολύ στεναχωρημένη και αγχωμένη αλλά τελικά ξαλάφρωσε με την έκβαση που πήραν τα πράγματα. Και μιλώντας γενικά για τα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις είπε: "Οι άνθρωποι πρέπει να είναι γενικώς πολύ προσεκτικοί , να προσπαθούν να δώσουν λύσεις μόνοι τους στις όποιες διαφορές έχουν και να μη φτάνουν στο σημείο να λύνουν τα προβλήματα τους στις δικαστικές αίθουσες". Ποιος το θέλει χρυσό μου να φτάνουν εκεί τα πράγματα;


Ο δικηγόρος της κοπέλας από την άλλη, Γιάννης Καρούζος δήλωσε: "Μετά από κοινή συμφωνία , οι δικηγόροι των δύο πλευρών αποφασίσαμε να σταματήσουμε αυτή την ιστορία εδώ , γιατί και οι δυο τους είναι νέα παιδιά και δεν θα ήταν καλό να φτάσουν στα δικαστήρια. Καθένας τους κρατάει ότι έγινε ως εμπειρία και προχωράει στη ζωή του". Άλλος την κρατάει ως απλά μια εμπειρία στα δικαστήρια και άλλος ως μια κακή εμπειρία... Οπότε τέλος καλό , όλα...σχετικά καλά!

Ελένη Αναστάσακη