Πιερίδη: το τρίτο στεφάνι και η υιοθεσία

11.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της νύφης γίνεται φέτος! Η αλήθεια είναι ότι πολύ μου αρέσει που όλες αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια αν και δε σου το κρύβω μια κρυφοζήλια με έχει πιάσει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της νύφης γίνεται φέτος! Η αλήθεια είναι ότι πολύ μου αρέσει που όλες αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια αν και δε σου το κρύβω μια κρυφοζήλια με έχει πιάσει!
Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν, τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κάνει πρόβες νυφικού αφού ετοιμάζεται να παντρευτεί τον επί 6 χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Καμενίδη!

Το κορίτσι που λες -που έχει ήδη δύο γάμους στο παρελθόν- δηλώνει στο περιοδικό OK πώς έχει μετανιώσει για τους δύο προηγούμενους γάμους: "Αρχικά δεν ήθελα να κάνω τρίτο γάμο. Πριν όμως γίνει οποιαδήποτε σκέψη για κάτι τέτοιο, είπαμε να περιμένουμε πρώτα να έρθει ένα παιδάκι, και αν έρθει, μετά να παντρευτούμε. Επειδή όμως δεν προέκυψε αυτά τα έξι χρόνια και θεωρήσαμε ότι είναι αρκετά, και επειδή είμαστε και οι δύο πολύ ευαίσθητοι στο θέμα του παιδιού, σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε ένα. Σπαράζει η ψυχή μας να βλέπουμε παιδιά μικρά, μόνα τους, να περνάνε τόσο δύσκολα. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να είμαστε παντρεμένοι. Έτσι, αυτή η επιθυμία συνέβαλε στην απόφασή μας να παντρευτούμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να γίνει μία υιοθεσία. Θα προσπαθήσουμε, κι αν έρθει, ήρθε".

Όπως φαίνεται χρυσό μου τα παιδιά έκαναν πολλές προσπάθειες στο παρελθόν για να αποκτήσουν παιδάκι χωρίς όμως επιτυχία: "Αυτό που μου είπε ο γιατρός είναι πως είναι τόσο μεγάλη η σωματική και ψυχολογική πίεση αυτή την περίοδο, που δεν υπάρχει περίπτωση τώρα να γίνω μητέρα. Μου πρότεινε να πάω ένα μήνα διακοπές, αλλά αυτό είναι τεράστια πολυτέλεια. Κι εκείνος μας παρότρυνε να υιοθετήσουμε ένα παιδί, και μετά έρχεται και ένα δικό μας". Άντε με το καλό ο γάμος λοιπόν που όπως με ενημερώνει : "Θέλουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Κύπρο"! Αχ αυτά είναι τα ωραία Δημητρούλα μου, άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!


Ελένη Αναστασάκη