Ποιος παρουσιαστής προβλέπει γάμο και παιδιά για Ελένη- Ματέο;

17.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το θέμα φαίνεται να έχει σοβαρέψει κατά πολύ. Μα για ποιο θέμα σου μιλάω; Φυσικά για τη σχέση Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Πατζόπουλο που έχουν γίνει πλέον αυτοκόλλητοι. Είδαμε και πάθαμε μέχρι να παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι, μέχρι το Λενάκι να πάρει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο και να είναι πια ελεύθερη και ωραία και τώρα η συνέχεια έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το θέμα φαίνεται να έχει σοβαρέψει κατά πολύ. Μα για ποιο θέμα σου μιλάω; Φυσικά για τη σχέση Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Πατζόπουλο που έχουν γίνει πλέον αυτοκόλλητοι. Είδαμε και πάθαμε μέχρι να παραδεχτούν ότι είναι ζευγάρι, μέχρι το Λενάκι να πάρει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο και να είναι πια ελεύθερη και ωραία για να μπει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και τώρα η συνέχεια έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τι νόμιζες ότι Ελενίτσα θα κράταγε τους τύπους και θα κρατούσε όσο μπορεί πιο κρυφό το δεσμό της με τον Ματέο; Όχι χρυσή μου, μια ζωή της έχουμε και το Ελενάκι φαίνεται ότι το ξέρει αυτό καλά!

Σου λέει θα κάνω εγώ χρυσή μου ρυτίδες από το στρες μου που δε μπορώ να κυκλοφορήσω publically το αίσθημα μου; Όχι βέβαια! Έτσι λοιπόν, η Ελένη εμφανίστηκε στη σχολική γιορτή των παιδιών της με το Ματέο.


Από ότι είδαμε στο "TV Weekend", αφού ξενύχτησε το βράδυ της Παρασκευής στην Νατάσσα Θεοδωρίδου μαζί με τους συνεργάτες της , η Ελένη έπρεπε να πάει στο πάρτι που έκανε το σχολείο για το Halloween, αφού το σχολείο είναι αγγλόφωνο!

Έτσι λοιπόν, το Ελένακι (όχι μην ανησυχείς δε ντύθηκε κάτι) πήγαινε μπροστά κρατώντας από το χέρι τα δύο της κορίτσια, ακολουθούσε ο Άγγελος και πίσω ο Ματέο, που θύμιζε τον Κέβιν Κόστνερ στην ταινία "Ο σωματοφύλακας"! Η Ελένη άνετη και χαλαρή πήγε στη γιορτή με τζινάκι και αθλητικό φούτερ και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια μάζεψαν τα βλέμματα όλων.

Μωρέ εκτός από βλέμματα αυτός ο έρωτας έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης , γεγονός που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το Γιώργο Λιάγκα που όπως όλα δείχνουν ότι από τότε που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας έχασε τη μπάλα και βλέπει παντού παιδιά και εγκυμοσύνες αφού είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή: "Ενώ στην αρχή είχε κατηγορηθεί ότι δεν είναι της οικογένειας, παρ' όλα αυτά δεν διστάζει να τη συνοδεύσει ακόμη και στις σχολικές γιορτές των παιδιών τώρα τελευταία" για τον Ματέο! Στη συνέχεια είπε στην εκπομπή ότι η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα θα κάνει παιδί με τον Ματέο και ότι θα παντρευτούν! Βρε το Λιάγκα και δεν του το είχα καθόλου για μελλοντολόγο... Μα τι πολύπλευρο ταλέντο σε κάνει η είδηση ότι θα γίνεις πατέρας! Για να το λέει ο Λιάγκας κάτι παραπάνω θα ξέρει... Εξάλλου δεν έγινε και τίποτα αντί να έχουμε μια παρουσιάστρια το πρωί με την κοιλιά τούρλα αυτή τη σεζόν θα έχουμε δύο!
Ελένη Αναστασάκη