Ευγενία ή Ζέτα: ποιά θα παρουσιάσει το "Dancing 2";

18.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ζέτα Μακρυπούλια και Ευγενία Μανωλίδου αγωνίζονται για μια θέση στον Ant1 Δημητρούλα μου! «Dancing with the stars» ή «Ελλάδα έχεις ταλέντο»; Ιδού το μεγάλο ερώτημα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ζέτα Μακρυπούλια και Ευγενία Μανωλίδου αγωνίζονται στα μαρμαρένια αλώνια για μια θέση παρουσιάστριας στα επερχόμενα σόου AΝΤ1 Δημητρούλα μου!

«Dancing with the stars» ή «Ελλάδα έχεις ταλέντο»; Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Βλέπεις οι υπεύθυνοι του AΝΤ1 έκαναν συσκέψεις επί συσκέψεων για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τα δύο αυτά προγράμματα, μιας και τα μειωμένα διαφημιστικά έσοδα αλλάζουν τα πλάνα.

Τα δύο αυτά προγράμματα που είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν να προβάλλονται μετά τον Μάρτιο του 2011, όπως διαβάζω στην "Espresso", δεν φαίνεται να ακολουθούν την ίδια παράλληλη πορεία, αφού ένα από τα δύο talent show κινδυνεύει να μείνει εκτός αέρα!

Σου λέει χρυσή μου η κρίση έχει χτυπήσει και την τηλεόραση! Απ' ότι φαίνεται η προτεραιότητα έχει δοθεί στη Ζέτα και το «Dancing with the Stars» που θωρείται πιο φρέσκο πρόγραμμα και πέρσι τα πήγε σούπερ στις τηλεθεάσεις!

Πάντως, όσο για την πρόταση που τάχα έγινε στην Ευγενία Μανωλίδου ή αλλιώς κυρία «Μπουμπούκου»- για να παρουσιάσει το «Dancing 2», κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά!

Αν τελικά το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» δεν πάρει έγκριση για να βγει στον αέρο, λύνεται και το θέμα επιλογής κριτών στην επιτροπή, αφού ο μόνος διαθέσιμος έχει μείνει πια ο Βαγγέλης Περρής, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και η Μανωλίδου δεν έχει κλείσει ακόμα τις πόρτες στο Mega, που την φιλοξενεί προς το παρόν

Ελένη Αναστασάκη, επιμέλεια Κ.Π