Παντρεύεται η Αμαρυλλίς!

18.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι γίνεται πια! Όλες μ’ ένα μονόπετρο στο χέρι ή με την κοιλιά τούρλα τις βλέπω? Χρυσή μου και η Αμαρρυλίς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως δήλωσε στο Star και με άφησε άφωνη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι γίνεται πια! Όλες μ’ ένα μονόπετρο στο χέρι ή με την κοιλιά τούρλα τις βλέπω? Χρυσή μου και η Αμαρρυλίς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως δήλωσε στο Star και με άφησε άφωνη!


Που λες χρυσή μου μια κοτρώνα κοσμεί εδώ και κάποιες μέρες το χεράκι της και όπως είναι αυτονόητο αυτό το συμβάν δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητο: "Είναι πρόσφατο, δώρο γενεθλίων για την ακρίβεια". Αχ μωρέ αυτό θα πει δώρο γενεθλίων! "Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση και είναι επίσημο για μένα", δήλωσε το κορίτσι σχετικά με το θέμα.Φτου, φτου σκόρδα!


Αυτό θα πει είναι πολλά χρόνια στη σχέση το κορίτσι και τα γενέθλια της αυτά ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εκείνη. Ο σύντροφος της μαζί με την τούρτα της έκανε την πρόταση γάμου και εκείνη φυσικά αμέσως είπε το μεγάλο ναι!

Μπορεί η ημερομηνία να μην έχει ακόμη οριστεί αλλά ο γάμος προβλέπεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2011!


Αν τώρα αναρωτιέσαι αν θα μαγειρεύει στον αντρούλη της καλούδια τότε : "Προτιμώ να το βρίσκω έτοιμο το φαγητό και να το απολαμβάνω". Αυτά είναι χρυσή μου! Και εγώ το ίδιο προτιμώ αλλά βλέπω το μονόπετρο μόνο με κιάλια... Με το καλό να ευχηθούμε εμείς και όλα να πάνε κατ’ευχήν!


Ελένη Αναστασάκη