Ψινάκης: "Σιγά μην παραιτηθώ! Τι είμαι, κότα;"

18.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι σουξέ είναι αυτό που έχει πια ο Ηλίας Ψινάκης! Στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου μόνο τα εσώρουχα που δεν τους πήρε αφού μάζεψε 9.000 σταυρούς (τους διπλάσιους από το δεύτερο υποψήφιο)

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι σουξέ είναι αυτό που έχει πια ο Ηλίας Ψινάκης! Στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου μόνο τα... εσώρουχα που δεν τους πήρε αφού μάζεψε 9.000 σταυρούς και τους περισσότερους από τους υπόλοιπους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για το δήμο της Αθήνας και όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο έκανε πολύ χαρούμενο το Λιάκο- άσχετα με την ήττα του Νικήτα Κακλαμάνη- που είπε να ανοίξει την καρδιά του στο περιοδικό Down Town και να μιλήσει για τη νέα καριέρα που ανοίγεται διάπλατα εμπρός του.


Πολλά ακούστηκαν που λες χρυσή μου για το αν ο Ηλίας ευθύνεται για την ήττα του Κακλαμάνη: "Από τα ανεπίσημα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, προκύπτει ότι πήρα χιλιάδες ψήφους, σε ποσοστό 15% όσων ψήφισαν το συνδυασμό του κυρίου Κακλαμάνη. Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που φέρνει χιλιάδες ψήφους να ευθύνεται για την ήττα;" . Εμ τι να σου πω και εγώ καλή μου...

Πολλά που λες ακούστηκαν για το μάνατζερ όπως ότι ήταν: "ελαφρύς για το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη" (λες και τους ζυγίζουν πριν βάλουν υποψηφιότητα) και άλλα τέτοια ωραία ανάμεσα σε άλλα και σε αυτό: "γιατί να μην είναι ικανός ο Ψινάκης; Επειδή έχει αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά;".Χμμ μάλιστα. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν δυνατόν ο Ηλίας να αφήσει κάτι τέτοιο να "πέσει" κάτω.

"Η αρχή μου είναι να μην απαντάω ποτέ σε δημοσιεύματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με γουστάρουν και άνθρωποι που δεν με γουστάρουν. Το να πετάει ο καθένας την παπαριά του είναι και εύκολο και τζάμπα και αναξιοπρεπές. Έχω δώσει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να λέει ό,τι θέλει πίσω από την πλάτη μου ? και ανώνυμα και επώνυμα. Όποιος, όμως, έχει κάτι να μου πει και είναι μάγκας να έρθει να το πει μπροστά μου. Σας υπενθυμίζω ότι μπλέχτηκα σ’ αυτή την περιπέτεια όχι για να γίνω πλούσιος ή διάσημος, αλλά γιατί μου ανετέθη συγκεκριμένος ρόλος: να βοηθήσω την πόλη μου και κατ’ επέκταση τη χώρα μου. Σε έναν τομέα που ίσως να μην είμαι απαραίτητα ο καλύτερος, αλλά σίγουρα είναι οι άλλοι χειρότεροι. Ως προς την "αποκλίνουσα ερωτική συμπεριφορά", εκτός του ότι τη θεωρώ τελείως αδιάκριτη -για να μην πω προσβλητική- ως ερώτηση, πρέπει να ξέρετε ότι για να το έχει πει κάποιος σίγουρα θα μιλάει από προσωπική εμπειρία. (γελάει) Και να έχετε υπόψη σας ότι στην τρίτη ηλικία αυτά τα σενάρια δεν παίζουν. Αν με ρωτούσατε είκοσι χρόνια πριν, μπορεί και να σας απαντούσα όπως θα σας έπρεπε". Τώρα έχω πάθει ένα σοκ δε σου κρύβω. Πώς τα λέει έτσι χρυσή μου; Δηλαδή είκοσι χρόνια πριν άνθιζε η... κατάσταση αλλά δε του δόθηκε το βήμα να μιλήσει ε;Χμμμ...


Ο Ηλίας σου λέει έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του και είναι αποφασισμένος να ασχολείται με την Αθήνα και κάτι μου λέει ότι και η Αθήνα θα συνεχίσει να ασχολείται μαζί του για πολύ καιρό ακόμη.


Σε περίπτωση που λες που ο νέος δήμαρχος δεν τον αξιοποιήσει νομίζεις ότι θα ασπρίσει; "Θα αξιοποιηθώ μόνος μου!" λέει στα πλαίσια του "σιγά μην κάτσω να σκάσω" ενώ για τις φήμες που τον θέλουν να δηλώνει παραίτηση: " Αν και μου ζητήθηκε, σιγά μην παραιτηθώ. Τι είμαι , κότα;". Καλέ φτου κακά μακριά από εμάς! Κότα ο Ψινάκης; Που ακούστηκε; Όχι βέβαια χρυσή μου! Άντε και κάτι μου λέει ότι θα σου γράφω συνέχεια για τα κατορθώματα του Λιάκου!

Ελένη Αναστασάκη