Ερωτεύτηκε η Αγγελική Ηλιάδη;

18.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Αγγελική Ηλιάδη είναι άλλος άνθρωπος παιδί μου! Λαμπερή , με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά σου λέω πήγε χθες στην εκπομπή των Καμεροχαριτάτων «10-1 μαζί» και έλαμπε ολόκληρη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Αγγελική Ηλιάδη είναι άλλος άνθρωπος παιδί μου! Λαμπερή, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά σου λέω πήγε χθες στην εκπομπή των Καμεροχαριτάτων "10-1 μαζί" και έλαμπε ολόκληρη!


Αφού τραγούδησε όλα της τα τραγούδια μέσα στην καλή χαρά άρχισαν οι παρουσιαστές να τη ρωτούν διάφορα του τύπου "πώς περνάει τώραQ" και τέτοια. "Είμαι πολύ ευτυχισμένη" έσκασε σα βόμβα τη δήλωση της στα μικρά μου αυτάκια. Φυσικά το χαμόγελο που συνόδευε τη δήλωση περιττό να πω ήταν υπερτιτανοτεράστιο! Ε δεν ήθελε και πολύ ο Σπύρος Χαριτάτος που είναι γνωστό πειραχτήρι να κάνει την επόμενη ερώτηση: "Καλά ευτυχισμένη. Ερωτευμένη είσαι;".

"Ε? τώρα γίνεσαι αδιάκριτος βρε Σπύρο μου", του απάντησε η Αγγελική μέσα στο υπερτιτανοτεράστιο χαμόγελο και το αντίστοιχο νάζι.


"Μήπως είσαι ερωτευμένη και οι ματιές σου είναι θολές;", σιγοντάρισε ο Γιώργος Καραμέρος στην προσπάθεια του να βγάλει την είδηση. Και σου λέει και η Αγγελική "είναι θολά τα μάτια μου και δεν το έχω καταλάβει;". Μωρέ κουκλίτσα η ματιά σου είναι θολή από έρωτα, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;


Εν τέλει το κορίτσι δεν παραδέχτηκε την ύπαρξη νέου έρωτα στη ζωή της όμως χρυσή μου ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται με τίποτα!

Η Αγγελική δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι αν κάποια στιγμή προκύψει κάτι που μπορεί να ανακοινώσει θα το κάνει :"Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου να έχει καλή ψυχή. Και αυτό φαίνεται από τα πρώτα λεπτά. Μετά από αυτό, εκείνο πού με νοιάζει είναι να αγαπήσει το παιδί μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δίνομαι πάρα πολύ, χωρίς να περιμένω να πάρω".Αυτό θα πει αλτρουισμός Δημητρούλα μου, αφού η Αγγελική έχει βάλει πάνω από όλα το γιό της -καρπό του έρωτα της με τον αδικοχαμένο Μπάμπη Λαζαρίδη- Μπαμπίνο.


Μετά λοιπόν από όλα αυτά που πέρασε το κορίτσι είναι back on the game μιλώντας φυσικά για το ερωτικό παιχνίδι και όπως δήλωσε στην Espresso : "Ο άντρας που θέλει να πλησιάσει κάποια γυναίκα δεν θα σταματήσει για κανένα λόγο. Οι άντρες πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση". Πες τα βρε Αγγελική, γιατί εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πάντα έτσι κούκλα και χαμογελαστή!

Ελένη Αναστασάκη