Ρέμος - Αρναούτογλου μιλούν για τα κορίτσια τους

19.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ήσυχη κοιμήθηκα χθες βράδυ αφού κατάλαβα πως οι αυτοκόλλητοι, Αντώνης Ρέμος και Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκαν το λιμάνι στην καρδιά τους και χαίρονται τον έρωτα, ο καθένας με το κορίτσι του.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ήσυχη κοιμήθηκα χθες βράδυ αφού κατάλαβα πως οι αυτοκόλλητοι, Αντώνης Ρέμος και Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκαν το λιμάνι στην καρδιά τους και χαίρονται τον έρωτα, ο καθένας με το κορίτσι του.

Που λες ο διάσημος παρουσιαστής και ο επιτυχημένος τραγουδιστής βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Βράδυ" και στρογγυλοκάθισαν στους χλιδάτους καναπέςδες του οικοδεσπότη Πέτρου Κωστόπουλου.

Οι δύο φίλοι έσκασαν μύτη στο πλατό ντυμένοι με σκουρόχρωμο κοστούμι και μαύρα γυαλιά και μίλησαν για όλα σε μια ανοιχτή γεμάτη χιούμορ κουβέντα. Όπως καταλαβαίνεις, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν σταμάτησε να τους ρωτάει πράγματα για την προσωπική τους ζωή και η κουβέντα πολλές φορές πήγε στην αγαπημένη του Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και στο κορίτσι του Αρναούτογλου, Νάντια Μπουλέ.



Ο Γρηγόρης τόνισε πως βρίσκεται σε μία φάση επαναπροσέγγισης με την παρουσιάστρια του "Top Chef" ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως η Νάντια είναι ένα από τα πιο σοβαρά κορίτσια που έχει γνωρίσει στη ζωή του, γι' αυτό και θέλει να της φερθεί όπως ακριβώς της αξίζει.


Ο Αντωνάκης, αρκέστηκε να παραδεχτεί πως είναι φουλ ευτυχισμένος στο πλευρό της Υβόννης, την οποία ευτυχώς που γνώρισε το καλοκαιράκι και έφτιαξε κάπως η ζωή του, αφού τον καιρό αυτό τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Και μπορεί η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια να ανήκει στο παρελθόν, όμως ο Ρέμος υπήρξε λαλίστατος και για την παλιά του αγάπη:

"Η Ζέτα είχα πει πως ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Όμως, η ζωή πηγαίνει μπροστά. Κι εγώ προχωράω και η Ζέτα μαθαίνω πως κάνει το ίδιο και καλά κάνει. Δεν τσαντίζομαι όταν μαθαίνω για κάποια σχέση της. Ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του. Γιατί να ενοχλούμαι για τις επιλογές που κάνει σήμερα. Τότε που ήμασταν μαζί, είχαμε σκεφτεί το γάμο (μας είχαν κάνει τα μίντια να το σκεφτούμε) αλλά δεν προλαβαίναμε να μιλήσουμε για τον γάμο".

Για την έτερη παλιά του αγάπη, την επί χρόνια δισκογραφική του εταιρία Sony, ο τραγουδιστής ανέφερε πως η κόντρα καλά κρατεί με νέα δική του αγωγή ενώ τόνισε πως η κατάσταση δεν τον χαροποιεί αφού η σχέση του με την εταιρία ήταν καλή για πολλά χρόνια αλλά τώρα βρίσκεται σε μια νέα εταιρία και είναι πολύ χαρούμενος:


"Κάποιες σχέσεις κάνουν τον κύκλο τους και κλείνουν. Δυστυχώς βρήκαμε έναν άσχημο τρόπο για να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο τους. Όλα θα λυθούν στα δικαστήρια. Αυτοί ζητούν κάποια χρήματα, εγώ κάποια άλλα. Το θέμα είναι πώς επιλέγει ο καθένας πως θα τελειώσει μία σχέση".

Πάντως, ο πιο χαλαρός αυτή τη στιγμή, είναι ο Άρνι που αφού έκανε την αυτοκριτική του, κατάλαβε πως πριν κανά τεσσάρι χρόνια την είχε ψωνίσει και πως αφού ξεκουράστηκε πέρσι, ηρέμησε και έμαθε από τα λάθη του. Στην προσπάθειά του αυτή εξομολογήθηκε πως τον βοήθησε πολύ και η ψυχανάλυση ενώ δεν αρνήθηκε πως τα έχει καλά με το σώμα του όπως είναι ακριβώς.


Με τέτοιους καλεσμένους, το "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου, φάνηκε να συγκινεί το κοινό αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 24,6% μονάδες τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 27, 4% στα νεανικά κοινά!

Αποστάσματα από την απολαυστική συνέντευξη των δύο κολλητών, μπορείς να δεις στα βίντεο που ακολουθούν:

Κατερίνα Π.