Αλεξανδράτου: ντύνεται νυφούλα- πριγκίπισσα!

19.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Νομίζω πλέον ότι μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι τα έχω δει όλα! Παιδί μου , η εθνική μας Τζούλια ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα και...το πάρτι θα έχει πολύ σαμπάνια φαντάζομαι!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Νομίζω πλέον ότι μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι τα έχω δει όλα! Παιδί μου , η εθνική μας Τζούλια ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα και...το πάρτι θα έχει πολύ σαμπάνια φαντάζομαι!


Όπως όλα δείχνουν όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το ν κόσμο και έτσι και η Τζούλια μπορεί να σοβαρεύει τη σχέση της και να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν έτσι και η Τζούλια σχεδιάζει ένα εντυπωσιακό γάμο με έμπνευση από το γάμο της Γκρέις Κέλι με τον πρίγκιπα Ρενιέ. Το νυφικό όπως διαβάζω στην Espresso θα είναι λευκό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχεδιαστή Τίμη Παρίση: "Το νυφικό της Τζούλιας, που το ετοιμάζουμε πυρετωδώς, είναι πραγματικά εμπνευσμένο από εκείνο που φόρεσε η αείμνηστη πριγκίπισσα του Μονακό. Τα πανάκριβα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα του
είδους: λευκή σιφόν μουσελίνα, ολομέταξη δαντέλα και ολομέταξο τούλι. Σύντομα θα κάνουμε την πρώτη πρόβα".
Εμ αυτό θα πει να είσαι πριγκίπισσα χρυσή μου και αν δεν ντυθεί πριγκίπισσα ολόκληρη Τζούλια ποια θα ντυθεί;


Όπως διαβάζω στην Espresso το κορίτσι παντρεύεται τον τυχερούλη επιχειρηματία Χρήστο Κουτάλα στις 12 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Και πώς είναι δυνατόν να μην παντρευτεί το κορίτσι που έχει γίνει πλέον , με τόσες μπίζνες, περιζήτητη νύφη! Δε σου το κρύβω αφού θα γίνει και αυτό πιστεύω πραγματικά ότι είμαι ε καλό δρόμο για να πάρω και εγώ σειρά! Αναμένουμε λοιπόν!
Ελένη Αναστασάκη