Σαμπάνης- Περιστέρη:είναι μαζί!

10.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί , μας το αρνήθηκαν αρκετές φορές ότι κάτι τρέχει μετάξύ τους όμως τώρα ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια! Ο λόγος για την πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και το Γιώργο Σαμπάνη που ενώ υπήρχαν φήμες ότι είναι ζευγάρι , οι δύο τους το αρνιόντουσαν πεισματικά μέχρι που το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί , μας το αρνήθηκαν αρκετές φορές ότι κάτι τρέχει μετάξύ τους όμως τώρα ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια! Ο λόγος για την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και το Γιώργο Σαμπάνη που ενώ υπήρχαν φήμες ότι είναι ζευγάρι , οι δύο τους το αρνιόντουσαν πεισματικά μέχρι που το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές!


Η Πατρίτσια που λες σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Super Star" τα έβγαλε όλα από μέσα της: "Δύο απλά παιδιά είμαστε και είμαστε μαζί" είπε το 22χρονο κορίτσι ηθοποιός που αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική και ο έρωτας ήρθε στη συνέχεια. Έτσι είναι χρυσή μου σου έρχονται κατακούτελα από εκεί που δεν το περιμένεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό!

Τα παιδιά που λες γνωρίστηκαν στην Μύκονο το καλοκαίρι, όπου βρίσκονταν για διακοπές με ξεχωριστή παρέα. Μετά πλάκωσαν τις εξόδους και το ένα έφερε το άλλο! Σου λέει παιδί μου η Πατρίτσια λέει το όνομα του και το χαμόγελο φτάνει μέχρι τα’ αυτιά! Για τέτοιο έρωτα σου μιλάω...

Ο Σαμπάνης βεβαία που ήθελε να το παίξει χαλαρός πριν από λίγο καιρό δήλωσε σχετικά με τη σχέση τους: "είμαστε φίλοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις"! Μωρέ ξέρεις και παραξέρεις, και τώρα ξέρουμε και εμείς!

Ελένη Αναστασάκη