Μενεγάκη: κρατάει ακόμη ρούχα του Λάτσιου;

10.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Θέλω , δε θέλω θα ασχοληθώ με την Ελένη Μενεγάκη για μια ακόμη φορά! Το Ελενάκι λοιπόν και ο πρώην άντρας της Γιάννης Λάτσιος μπορεί να είναι ήδη χώρια περίπου 10 μήνες, όμως όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης δεν έχει μαζέψει και όλα του τα πράγματα από το πρώην κοινό τους σπίτι στα Μελίσσια, έτσι για να έχει κάτι να τον θυμάται η Ελενίτσα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Θέλω , δε θέλω θα ασχοληθώ με την Ελένη Μενεγάκη για μια ακόμη φορά! Το Ελενάκι λοιπόν και ο πρώην άντρας της Γιάννης Λάτσιος μπορεί να είναι ήδη χώρια περίπου 10 μήνες, όμως όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης δεν έχει μαζέψει και όλα του τα πράγματα από το πρώην κοινό τους σπίτι στα Μελίσσια, έτσι για να έχει κάτι να τον θυμάται η Ελενίτσα!

"Δεν έχει πάρει ακόμα τα περισσότερα ρούχα του" λέει πηγή στο περιοδικό OK που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της. "Υπάρχουν πολλά πράγματα δικά του σε αυτό το σπίτι - αυτό που μένει τώρα είναι σχεδόν άδειο. Έχει επικοινωνήσει πολλές φορές με την Ελένη για να πάει να τα πάρει, αλλά κάθε φορά εκείνη το αποφεύγει. Για την ακρίβεια, στην αρχή δείχνει να μην έχει αντίρρηση και στη συνέχεια αλλάζει γνώμη".


Μα είναι πράγματα αυτά χρυσή μου; Να θέλει ο άνθρωπος ένα άλλο πουκάμισο, μια γραβάτα βρε αδερφέ και να μην έχει;


Μα και αυτή η Ελένη γιατί να το αποφεύγει βρε παιδί μου; Δε μπορεί να τα δώσει εκεί να ξεμπερδεύει και με αυτό; Η μήπως θέλει να δίνει κάνα πουκαμισάκι και στο Ματέο; "Ίσως να μη θέλει να αναστατωθούν τα παιδιά" λέει άνθρωπος που τη γνωρίζει καλά στο περιοδικό . "Ή απλώς μπορεί να νιώθει αμήχανα". Καλά θέλουν να μας τρελάνουν χρυσή μου; Το διαζύγιο βγήκε μετά από τόσο τρέξιμο και τώρα εκεί θα κολλήσει η Ελενίτσα; Στα ρούχα; Τι να πω, περίεργα πράγματα γίνονται στον κόσμο! Μωρέ μήπως όντως του γυάλισε κανα πουκαμισάκι του Ματέο και σου λέει άστο Λάτσιο θα πάρει άλλα, άστα εδώ που είναι καλά; Το μέλλον θα δείξει αν ο Λάτσιος εμφανίζεται με τα ίδια θα ξέρουμε όλοι περί τίνος πρόκειται!

Ελένη Αναστασάκη