Μικρούτσικος: χάνει τις Porsche του!

09.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι κακό είναι αυτό που βρήκε τον Αντρέα Μικρούτσικο! Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής παλεύει με τα οικονομικά του και εδώ και καιρό και τώρα η είδηση ότι θα χάσει τα δυο αυτοκίνητα του μου έρχεται κατακούτελα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι κακό είναι αυτό που βρήκε τον Αντρέα Μικρούτσικο! Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής παλεύει με τα οικονομικά του και εδώ και καιρό και τώρα η είδηση ότι θα χάσει τα δυο αυτοκίνητα του μου έρχεται κατακούτελα.

Τα οικονομικά θέματα του Ανδρέα ξεκίνησαν ήδη από το 2007 , όταν το έριξε στις επενδύσεις και "έβαλε" 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε τηλεοπτικά στούντιο. Η επένδυση αυτή δεν πήγε καλά και ο Μικρούτσικος έχασε όλα του τα λεφτά. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τα αυτοκίνητα του ο άνθρωπος που του κατασχέθηκαν λόγω χρεών από τις τράπεζες. Και μη νομίζεις ότι είναι ότι και ότι σαραβαλάκια αλλά δύο πανάκριβες Porsche που αν τις έβλεπες θα έτριβες τα ματάκια σου! Δηλαδή πώς να ζήσει ο Αντρέας τώρα;Θα πάρει λεωφορείο;


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να χάσει και το τελευταίο του περιουσιακό στοιχείο που δεν είναι άλλο από τη βίλα του στην Κηφισιά , που έχει και αυτή υποθηκευτεί για 4 εκατομμύρια και κάτι.


Και τι κάνει τώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στα οικονομικά του; Την προσευχούλα του στη Μήλο να πάνε όλα καλά και να βρεθεί μια λύση σύντομα! Ας το ελπίσουμε!

Ελένη Αναστασάκη